Hirdetés
Hirdetés

Kecskeáldozat karácsonyra – The DJ Producer és Gancher & Ruin a Dürerben

Létrehozói szerint O.M.E.N. azzal a céllal született meg, hogy egy helyre terelje a keményebb elektronikus zenék kedvelőit, legyen szó drum & bass-, hardcore-, breakcore- vagy hard techno-rajongókról, hiszen mára a stílusok közötti átjárhatóság több mint megoldott, és ahelyett, hogy mindegyik tábor külön-külön próbálna meg a magyar undergroundban boldogulni, az elgondolásuk az, hogy lehetne ezt akár együtt, közös erővel is csinálni. Ennek eredményeként ma este, december 23-án a Dürer kertben rendezik meg az első O.M.E.N. partyt, ahol fellép a brit The DJ Producer és az orosz Gancher & Ruin is, hazai részről Mercenary, Migu, Okami és Savage játszanak. Bővebb információkért az O.M.E.N. Facebook-oldalát és az esemény konkrét lapját érdemes felkeresni, valamint a lapozás után lehet még olvasni egy keveset.

A O.M.E.N. koncepció főleg azoknak kedvez, akik a fent említett stílusok szinte mindegyikében otthonosan mozognak, illetve nem zárkóznak el annak lehetőségétől, hogy jobban megismerjék őket. Ráadásul egy ilyen olvasztótégelyben – mint egyfajta közös nyelv – kiemelt szerephez juthatnak a hibrid stílusok is.

Az O.M.E.N. tehát egyfajta mozgalomként is felfogható, ami arra vállalkozott, minthogy megpróbálja hazánkban is meghonosítani ezt a – többek között a Club r_Aw nevű holland rendezvénysorozatra is olyannyira jellemző – zenei kavalkádot, és mindezt nem csupán a Facebook nyújtotta virtuális keretek közt, hanem kellő aktivitás esetén kézzel fogható bulik formájában is.

Advertisement
39,005KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló