Hirdetés

Katy Perry egy szardarabbal duettezett, és sört fejt a melléből

Ha van hír, amire nem számítottunk így az év végén, akkor az ez. Pláne, hogy Katy Perry mostanában semmilyen világraszóló dolgot nem csinált, szóval ideje volt már durrantania valamit. Durrantott is, elment Las Vegasba, hogy ott rezidens legyen, magyarul gyakorlatilag egy helyen lép fel egy csomó ideig. Vegasban sokan csinálnak ilyet.

Na de ilyet nem!

Igen, az ott Katy Perry, ahogy először twerkel egyet az emberméretű szardarab előtt, majd énekelnek, táncolgatnak együtt egy kicsit. A szardarab a gigantikus vécében foglal helyet természetesen, de a nyitóképünkön is látszik, hogy a vécé illetve a vécépapír kiemelt szerephez jutott a showban. Egy ponton Perry is belekerült.

A képre kattintva lesz még több kép, szaros is.

Az egész koncert állítólag amolyan szarkasztikus összefoglalása volt ezeknek a covidos időknek, volt benne még egy csomó utalás a járványra, óriási maszkokkal, meg hasonlókkal, de a sok vécépapírból is erre lehetett következtetni ebben a liliputvilágban.

És volt olyan része is a shownak, ahol Perry szemétbe öltözött, melleit hatalmas sörösdoboz-tetőkkel fedte, majd egyszercsak sört fejt ki belőle, és jóízűen megitta.

Nem térünk észhez.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk