Hirdetés
Hirdetés

KATTT Volume One – A modern elektronikus zenébe is belenyúl a Trottel Records

Lángoló Premier

A titkos, külvárosi szeánszokból kicsírázó KATTT decemberben ünnepli második szülinapját. Erre az alkalomra a Katttartique Productions a Trottel Records-zal karöltve az elmúlt két év őrületét szeretné hanghordozóba préselni vinyl LP formájában, olyan producerek, dj-k eddig kiadatlan trackjaivel, akik a kőfejtőktől, az erdők sűrűjén át Kőbányáig megtáncoltatták a ritmikus elektronika szerelmeseit.

Hirdetés

A Kattt józsefvárosi házibulikból indult, vándorló rendezvénysorozat. Pop up jellegű ’privát esemény’, ami mára közel ezer embert mozgat meg alkalmanként. A szervezők, törekedve a diszkrécióra és meglepetésre az esemény koordinátáit 12 órával előtte teszik közzé nem egyszer komoly, éjszakai túrának kitéve közönségüket. A budapesti, urbánus underground elektronikus zene producerein/lemezlovasain kívül olyan nemzetközi fellépővel is büszkélkedhet, mint Mark Reeder vagy Tres Manos.

A lemezen hallható előadók: A-Z Andras Bader, Beko, Bernathy, Greg Orca, Niac, és Tres Manos.

A Hivatalos KATTT szülinap December 22, így leghamarabb a Mikulás, legkésőbb a Jézuska hozza majd a lemezt, ami 100 db színes vinylen (egy menő pólóval kombinálva) és 100db fekete LP-n jön ki.

Az elektronika jelenével párhuzamosan a legendás múlt is vinylbe préselődik: a KATTT válogatással együtt szintén megjelenik a magyar elektronika úttörőinek, a Liquid Limbs-nek 1993-ban, a Trottel Recordsnál megjelent kultikus, acid techno kazettája a HyDro-GiXeR, ami a hazai underground elektronikus zenei színtér egyik első kiadványa volt. (De róluk majd egy másik premierrel is megemlékezünk hamarosan.)

A lemezek előrendelhetők a kiadó honlapján és a Facebook oldalán is.

Első körben megjelenik online a Dalok.hu oldalon és egyéb streaming felületeken.

A Katttartique Instagram oldala.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók