Hirdetés

Karneváli hangulat ma este a Budapest Parkban

pck.jpg

Pécsett már öt éve az ősz egyik legnagyobb eseménye, idén pedig Budapesten is megízlelhetjük milyen egy igazi karnevál szambatáncosokkal és dobosokkal: ma este a Pécs City Karnevál Warm-Up buliján az Irie Maffia és a PASO diktálta ütemekre vegyülhetünk el a forgatagban. További információk a hajtás után! 

Ki mondta, hogy karneváli hangulat csakis Rióban vagy Velencében lehet? A Pécs City Karnevál immáron ötödjére igyekszik bizonyítani, hogy egy hazai város utcái is lehetnek legalább ennyire színesek és pezsgők! A Pécs City Karnevál tulajdonképpen egy hatalmas, egész napos utcai buli jelmezes felvonulással, aminek a végén – csakúgy, mint Rióban – a város éjszakai szórakozóhelyein pörög tovább a party. Ezúttal azonban nem kell Pécsig mennünk, hogy mi is megízlelhessük a karneváli forgatagot, az ugyanis egy bemelegítő party képében házhoz jön hozzánk a Budapest Parkba ma este. 

A forró, karneváli hangulatot tarka, szambatáncos lányok és a Z-Drums dobcsapata alapozzák meg, ha pedig a testünk már felvette az ütemet, akkor az Irie Maffia és a PASO koncertjére rázhatjuk tovább, akiknél kutatva se találnánk alkalmasabb bandákat egy efféle őrülethez.

A koncertek után a Nagyszünetben az afterpartyról a Babylon Records DJ-i gondoskodnak, azaz Aghnie, Hatahh, glxy, és Gyal Fatale, tropical, trap, house és bass ízű lemezeikkel. Kóstolj bele te is milyen egy fergeteges karnevál Magyarország egyik legmenőbb egyetemi városában, Pécsett – mindezt a Budapest Parkban! 

További információk a rendezény Facebook-eseményén

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló