Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyra újra kiadják a Nirvana klasszikusát az X-Faktorosok ellen

A Nirvana hivatalos Facebook-oldalán a minap az együttes kiadója bejelentette: karácsonyra egy speciális, limitált példányszámú kislemezen jelentetik meg az együttes vitathatatlanul legnépszerűbb dalát, az idén éppen húsz éves Smells Like Teen Spiritet. A dal újrakiadásában komoly szerepe van egy Facebookon szerveződő mozgalomnak, ami az X-Faktor tehetségkutató szereplőinek karácsonyi egyeduralmát hivatott megdönteni a brit lemezeladási listákon. Részletek a lapozás után.

A briteknél már komoly hagyománya van, hogy minden karácsonykor szórakoztató buli zajlik a lemezeladási listák körül, fogadóirodák és szerencsejátékosok latolgatják az aktuális és kevésbé aktuális, de valamiért esélyesnek vélt szereplőket. Persze évek óta általában a brit X-Faktor adott szezonbeli döntőseinek lemezei vezetik a listákat. Ezt unták meg két éve jó sokan, és kampányt szerveztek a Facebookon, amivel megdönteni szándékozták a tehetségkutatósok egyeduralmát. Az akció sikerrel járt, 2009 karácsonyán, vicces módon a Rage Against The Machine Killing In The Name című száma vezette a brit listákat. A listahekkerek tavaly különböző széthúzások miatt elbénázták az akciót, idén azonban újra szervezkednek, a legújabb cél a Nirvana idén húsz éves slágerének, a Smells Like Teen Spiritnek a listavezető pozícióba juttatása.

Az akciót már hetekkel ezelőtt elkezdték, most azonban izgalmas fordulatot vettek a történések: a minap a Nirvana hivatalos Facebook-oldalára felkerült egy rövid hír, miszerint az együttes kiadója is beszáll a kampányba, és hogy jelentősen növelje a dal esélyeit a number one státusz elérésére, hamarosan újra kiadja azt egy limitált példányszámú kislemez formájában. A Smells Like Teen Spirit egyébként a fogadóirodák legtöbbjénél jelenleg a harmadik legesélyesebbként van számon tartva a karácsonyi versenyben, a második az aktuális őrület, az Afganisztánban harcoló brit katonák feleségeiből összeállt százfős kórus lemeze, míg az első egyelőre, természetesen, az éppen futó brit X-Faktor majdani győztesének lemeze.

Kezünket tördelve várjuk a fejleményeket, nyilván nem kérdés, kinek szurkolunk.

Advertisement
Advertisement

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,515KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló