Hirdetés
Hirdetés

Káprázatos tengerparton is lehet nehéz az embernek – Itt a Paddy And The Rats új klipje

paddy_and_the_rats1.JPG

Április 6-ától már minden kontinensen elérhető lesz a Paddy And The Rats Riot City Outlaws című albuma. A Grammy-díjas Cameron Webb producerrel készített lemez nemzetközi megjelenését három videoklippel harangozzák be a zenészek, amik közül ez első január végén, a második pedig néhány héttel ezelőtt került fel a csapat kiadójának, a Napalm Recordsnak a YouTube csatornájára. A Join The Riot és a Where Red Paints The Ocean című számok klipje után most itt a harmadik kisfilm, amit a Castaway című dalra forgattak nem is akárhol.

A Castaway klipjét még tavaly októberben forgattuk Portugáliában, Algarve tengerpartján. Ez Európa egyik legcsodálatosabb természetes partszakasza, így a forgatáshoz tökéletes helyszínnek bizonyult. Azt szerettük volna éreztetni, hogy valóban egy lakatlan szigeten vagyok, ahonnan nincs hova menni és nincs kivel beszélni.

– mondta Paddy az együttes frontembere, akinek egy partra sodródott, teljesen magára maradt hajótöröttet kellett alakítania.

A forgatás alatt órákat töltöttem a hideg óceánban és naphosszat gyalogoltam cipő nélkül a bozótok között. Közben rájöttem, hogy tényleg nagyon nehéz élethelyzet lehet ruhák, élelem vagy bármiféle segítség nélkül egyedül maradni a világ végén, még akkor is, ha egy ilyen káprázatos tengerpartra vetődik az ember. A természet annyival erősebb az embernél, hogy esélye sincs ellene egy ilyen helyzetben

– mondta az énekes, aki még hozzátette –

A dalszöveg egy allegória. Az életben néha az ember olyan elszigeteltnek érzi magát, mintha hajótörött lenne egy lakatlan szigeten, mégis muszáj továbbmennie ugyanúgy, ahogy Sziszüphosz mítoszában. Tudjuk, hogy egy bizonyos ponton mindig visszagurul az a kő, de újra és újra neki kell menned a hegynek és tovább kell görgetni azt. Soha nem adhatod fel.

A Castaway című dal klipjét, amit az előző két videóhoz hasonlóan szintén a díjnyertes rendezővel, Tokay Péterrel készített a csapat, a Napalm Records YouTube csatornáján lehet megtekinteni. Közben már a turnézást is megkezdték a zenészek – február eleje óta járják a hazai és külföldi klubokat, a nyári szezonban pedig nagyon sok fesztiválon is fellépnek majd itthon és Európa-szerte.

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló