Hirdetés
Hirdetés

Kanye West (Ye) vasárnapi istentiszteletén Marilyn Manson és Justin Bieber is részt vett

Kicsit meg vagyunk zavarodva, mert ugyan tisztában vagyunk vele, hogy Kanye West neve pár hete hivatalosan is Ye lett, de a művész maga még nem tudatta a világgal, hogy így is kell-e hívni, vagy a munkáiban marad a Kanye West. Mindegy is, most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a legutóbbi, Donda című lemezével már milliárdos (!!!) hallgatottságot elérő West (Ye) vasárnap ismét megtartotta a Sunday Service nevű miséjét, amin olyanok is részt vettek, mint Justin Bieber vagy Marilyn Manson.

Hirdetés

Utóbbi az érdekesebb, ugyanis az utóbbi időben sok mindennel megvádolt zenész eddig nem mutatott érdeklődést Isten iránt. Úgy legalábbis nem, hogy konkrétan istentiszteleten vett volna részt nyilvánosan. Sőt, szoros kapcsolatot ápolt az Anton Szandor LaVey alapította Sátán Egyházával. Az 1997-ben elhunyt LaVey még 1994-ben azt is mondta, hogy Manson az egyház lelkésze. Később aztán a gyülekezet tisztázta, hogy Manson nincs felszentelve, de szoros kapcsolatot ápol velük.

Ilyen múlt után kezd Manson egyre gyakrabban megjelenni a magát Isten pásztorának kikiáltott Kanye West (Ye) mellett, ami most már miséig is fajult a nagyszabású lemezbemutató után. Szóval Manson most vagy megtért, vagy csak szórakozik, kihasználva új barátját, akinek még a lemezén is szerepel.

Ja, és közben megjelent az a kütyü, amin rajta van a teljes Donda album (három plusz dallal), és úgy kevergethetjük a dalokat, ahogy akarjuk.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók