Hirdetés

Kanye West nem lép fel a Coachellán, ha Billie Eilish nem kér bocsánatot

A történet ott kezdődött, hogy Billie Eilish adott egy koncertet, és a buli egyik pillanatában megállította a zenét, majd inhalátort kért az egyik rajongójának. Eddig semmi különös, ugye? Csakhogy Eilish olyat is képes volt mondani, hogy

Megvárom, amíg az emberek rendben lesznek, mielőtt folytatnám.

Na és ezt nem kellett volna. Legalábbis Kanye West szerint nem, aki annyira kiborult ezen, hogy belengette, hogy nem lép fel a Coachellán, (ahol Billie Eilish is headliner, csakúgy, mint ő), ha Eilish nem kér bocsánatot Travis Scott-tól.

Hogy mi köze van ehhez Travis Scottnak? Az, hogy a rapper egyik buliján volt tavaly tömegpánik és kilencen meghaltak ennek következtében, sokan pedig Scottot hibáztatták, hogy nem állította meg a koncertet.

Egy friss kép Kanye Westről

West ezt látta bele Eilish mondatában, bár azt nem tudni, hogy mennyire befolyásolta ebben a bulvármédia, köztük a TMZ, akik alapból úgy tálalták Eilish koncertmegállítós akcióját, mintha ez valami gigantikus dolog lenne (nem az, saját szemünkkel láttunk ilyet többször élőben), és hogy az énekesnő ezzel direkt beleszállt Scottba.

West még olyat is írt, hogy Eilish ezzel megsértette a halottak hozzátartozóit is, bár nem igazán tudni, hogy ez is hogy függ össze.

Billie Eilish annyit reagált, hogy életében nem szólt semmit Travis Scottról, és úgy tűnik ezzel le is zárta az ügyet.

Kanye Westére, még az egyik kilencéves áldozat hozzátartozói is megszólaltak, mondván, hogy pont hogy West tiszteletlen a halottak emlékével, hogy ezt az egészet kitalálta, és nagy közönség előtt hangot ad neki.

Ye egyébként a tervek szerint Travis Scottot is a színpadra citálná a Coachellán. Úgy tűnik imád olyan emberekkel mutatkozni, akikkel valami probléma van éppen, lásd még Marilyn Manson (akivel együtt dolgoznak a Donda 2-n) vagy Dababy.

És hogy zene is legyen, itt egy új szám ami egy közös Fivio Foreign-, Kanye West-, Alicia Keys-produkció:

A koncertre járást is tanulni kell – Hogyan lehet kezelni a pánikoló tömeget?

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk