Hirdetés

Kanye West felépítette gyerekkori otthonát egy stadionban, és a nevét hivatalosan is Ye-re akarja változtatni

Akkor gyorsan. Lemez még mindig nincs, hogy lesz-e egyáltalán, azt csak Isten tudja. Lemezmeghallgató viszont már megint lesz, sorban a harmadik, csak most nem Atlantában, hanem Chicagóban. A helyszínválasztások egyébként nem a véletlen művei, ugyanis Kanye West Atlantában született, de Chicagóban nőtt fel, középosztálybeli családban. Minden bizonnyal ez az egész összefügg azzal, hogy a még meg nem jelent lemeznek is a Donda címet adta, ugyanis ez volt a 2007-ben elhunyt édesanyja keresztneve.

Hirdetés

Szóval lesz ez a listening event Chicagóban csütörtökön, ahol most már nem csak az lesz a látványosság, hogy West golyóálló mellényben (amit állítólag 20 ezer dollárért adtak el utólag) mászkál a stadion közepén. Felépítették ugyanis West gyerekkori otthonának kiköpött mását a stadion közepére. A legnagyobb poént az lenne, ha West a házban ücsörögne végig, és a közönség nem látna belőle semmit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chicago Media Takeout (@chicagomediatakeout) által megosztott bejegyzés

Ezzel egy időben Kanye West hivatalosan is beadta a papírokat, amikben rögzíti szándékát, hogy Ye-nek kelljen ezentúl hívni. És mindeközben ezzel az egésszel szarrá keresi magát úgy, hogy semmit nem ad ki.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
823FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk