Hirdetés

Kanada felől fújt a szél – és magával hozott egy új Hevy Devy dalt

devin_townsend.jpg

Méghozzá a Failure képében, amely a címmel ellentétben cseppet sem nevezhető kudarcnak, sőt. Ha Devin Townsendről csak annyit tudnánk, hogy majd’ húsz éve megcsinálta az Ocean Machine albumot, és most ezt hallanánk legközelebb, meg sem lepődnénk rajta. Szóval hozzá képest egész retrós a szám. Pedig igazából azóta nem volt olyan a számtalan stílust felvonultató produkciói között, amelyikben ne lett volna komoly csavar az addigiakhoz képest. Erre persze most is lehet számítani, hiszen a jövő hétre már belengetett nekünk egy jóval összetettebb kompozíciót.

Ja, ha valaki még nem volna képben, az mindez annak köszönhető, hogy szeptember 2-án érkezik a Transcendence, tíz új dallal, és mint Devin Townsendnél az mostanában szokásos, még egy teljes bónusz lemeznyi “demóval”, csupa exkluzív számmal. Természetesen Anneke van Giersbergen asszony is közreműködik az anyagon, de ebben a mostani ízelítőben épp nem szerepel. Még egy érdekesség, hogy a Transcendence a réges-régi Infinity-ről ismerős Truth egy új verziójával indul, de most már tényleg szóljon inkább a zene:

Végül, de nem utolsó sorban, mert fontos: február 13-án hazánkban is bemutatja a félőrült csapat az albumot, méghozzá az A38 hajón.

 

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
877FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló