Kamufilm Iránban – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Ben Affleck Teheránban, Michael Keaton New Yorkban, Woody Harrelson pedig Tokióban próbál véghez vinni egy szolidabb hőstettet.

Az Argo-akció (Argo – 2012 / thriller/dráma)

1978 – Teherán: kitör az iráni forradalom, minek következtében a nyugatbarát uralkodó a disszidálás mellett dönt, Amerikában ugyanis mérsékeltebben fenyegeti a halálra kövezés veszélye. Amikor a feldühödött tömeg értesül erről, megrohanják az amerikai nagykövetséget, és túszul ejtenek 52 embert. Hat kevésbé szívbajos kollégának azonban sikerül megszöknie, miközben hajtóvadászatot indítanak ellenük. A CIA szakértője egy meglehetősen unortodox mentési tervvel rukkol elő. (HBO GO)

Mennyit ér egy élet? (Worth – 2020 / dráma)

Ken Feinberg New York-i jogász, aki Manhattan felé közeledve gyanús füstfelhőre lesz figyelmes, miközben a naptár 2001. 09. 11-ét mutat. A következő sokk akkor éri, mikor szembesül vele, hogy az áldozatok hozzátartozói közül sokan semminemű kárpótlást nem kaptak az államtól. Ezért esélytelennek tűnő hadjáratba kezd: kidolgoz egy működőképes kompenzációs rendszert, és megpróbálja átpasszírozni az amerikai jogrendszeren. (A spoilerezés ez esetben nem halálos bűn, a film ugyanis megtörtént eseményt dolgoz fel.) (Netflix)

Kate (2021 / akció/thriller)

Kate profi bérgyilkosnő, és mint ilyen, nem részesül SZÉP-kártyában, és sosem karaokézik a karácsonyi céges bulin. Ő mégis odaadással végzi a munkáját, épp egy tokiói jakuzafőnököt kell levadásznia. Csakhogy bevetés közben megmérgezik, és 24 órája van, amíg szervezete teljesen fel nem mondja a szolgálatot. Tehát ennyi idő áll rendelkezésére, hogy megtalálja azt a Darwin-díjas merénylőt, aki képtelen volt azonnal ható mérget a szervezetébe juttatni. (Netflix)

 

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés