Hirdetés
Hirdetés

Kamu volt a Public Enemy-balhé, még új Enemy Radio-lemez is megjelent

flav-chuck-d.jpg

Egy mesterien kidolgozott április elsejei tréfa volt az a balhé, ami a két Public Enemy-alapító, Chuck D és Flavor Flav között robbant ki nemrég. Az egész ugye azzal indult, hogy Chuck D, Public Enemy Radio név alatt fellépett a demokrata elnökjelölt-aspiráns Bernie Sanders gyűlésén. Ezen akkor Flavor Flav annyira kiakadt, hogy az ügyvédével üzente meg, semmi köze az egészhez, és hagyják abba a név használatát. Aztán Chuck D fogta magát, és kirúgta az alapítótársát, amire Flavor Flav reakciója annyi volt, hogy őt nem lehet kirúgni, mivel ő társ, és nem csak egy sima tag. Jött olyan nyilatkozat is, hogy semmi köze az egésznek Sandershez, már régóta érett a dolog. Ezt erősítette az is, hogy a csapat már egy ideje Public Enemy Radio név alatt koncertezett, Flavor Flav nélkül. Na most erről az egészről derült ki, hogy hatalmas kamu.

Maga Chuck D nyilatkozta, hogy az új, ma megjelent Enemy Radio-lemez promóciója, és egyben áprilisi tréfa volt a dolog. Annyira, hogy a lemezen, ami amúgy Chuck D, DJ Lord, Jahi és az S1Ws projektje, szerepel Flavor Flav is vendégként.

Azt is be akarták mutatni, hogy a pozitívakkal szemben a negatív hírek mennyire prioritást élveznek, ha a hiphop-színtérről van szó. Azokról alig jelent meg valami, hogy a csapat Grammy-életműdíjat kapott, 30 éve koncertezik, beiktatják őket a Rock and Roll Hall of Fame-be. Arról viszont azonnal rengeteg, hogy balhé van a tagok között.

Szóval Chuck D és Flavor Flav a legnagyobb barátok továbbra is, semmiféle konfliktus nincs köztük (arról most jóindulatúan tekintsünk el, hogy pár éve Flavor Flav beperelte Chuck D-t az elmaradt jogdíjak miatt), szóval inkább hallgassuk meg ezt az új nagylemezt. (Illetve aki lemaradt volna, Las Vegasban még bandáztunk is Flavor Flav-vel)

Advertisement
38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló