Hirdetés

Káin – Premieren a Tündérvese új dala és videója

Lángoló Premier

Új dallal jelentkezik a Tündérvese, a Káin című számhoz pedig videó is forgott. A zenekar nem videóklipet, hanem egy úgynevezett visualizert készített a dal mellé, az elmúlt hetekben már két dalhoz is bemutattak hasonlót. A Káin a koncertekről már ismerős lehet a rajongóknak, most letaglózó hangzással és izgalmas képi illusztrációval jött ki.

“Előfordul, hogy meg kell válnunk barátoktól, testvérektől, az emiatt érzett bűntudathoz pedig jól illik ez a történet. A Káin számomra mégis inkább a megbonthatatlan köteléket jelenti, ezért is lett egyfajta tisztelgés dédapám, Szúdy Nándor festő munkássága előtt, aki református lelkészként többször is feldolgozta a témát. Ezért jelenik meg a visualizerben is azonos című festménye, az általa faragott szobrok társaságában”

– fogalmazott a dalszerző, Szeiler Bálint.

A Tündérvese szeptember végén hozza ki Körbezárul című, második nagylemezét. Azt ígérik, ezen visszaköszönnek majd a zenekarra jellemző keleties, alter és metálos stílusjegyek, sok szempontból mégis egy újabb, direktebb zenei anyag várható a zenekartól.

A 9 számos lemez a Bresaola Studiosban készült, Nóniusz Gábor kezei alatt, aki a keverést és a maszterelést is végezte, producerként pedig Szeiler Bálint is beszállt a munkába.

A zenekart itt lehet elcsípni a következő időszakban:

október 9.  – Budapest, Gödör klub – Körbezárul lemezbemutató

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk