Hirdetés
Hirdetés

Júniusban jön a Queens of the Stone Age új albuma, az In Times New Roman…

Ahogy ennek már voltak előjelei a napokban, a Queens of the Stone Age bejelentette régóta várt 8. stúdióalbumát, ami szűk hat év szünet után követi a legutóbbi Villainst. Az In Times New Roman…, amiről az Emotion Sickness című felvezető dal már meg is hallgatható, június 16-án jelenik meg a Matador Records gondozásában.

Hirdetés

A lemez a zenekar jellemzése szerint nyers, időnként brutális, és nem ajánlott a gyenge idegzetű hallgatóknak, ezzel együtt talán a legszebb és határozottan a legörömtelibb album az eddigi diszkográfiában. Ahogy megfogalmazták, a főhős Joshua Homme eddigi legfanyarabb dalszövegeit a QOTSA azonnal felismerhető szónikus aláírása hitelesíti, szinte minden dalban új, eddig soha nem látott fordulatokat produkálva. Az In Times New Roman… egy olyan lemez, ami arról mesél, hogy néha be kell nézni a sebek és a hegek alá, hogy meglássuk a szépséget, néha pedig maguk a sebek és a hegek jelentik a szépséget. És ha ők mondják, készséggel elhisszük, megyünk is a kertbe a láncfűrészért.

Az In Times New Roman… felvétele és keverése Homme saját Pink Duck stúdiójában zajlott, bizonyos szólamokat pedig Rick Rubin Shangri-La stúdiójában rögzítettek. Az album producere maga a zenekar volt, a keverés pedig Mark Rankin munkája. Az album június 16-án elérhető lesz minden digitális platformon, valamint vinylen – fekete, zöld, piros, ezüst és kék színű változatban – és CD-lemezen. A borítót és a dupla LP csomagolását a hosszú ideje velük dolgozó Boneface tervezte. Az LP bakelit világszerte több színben lesz elérhető. Itt minden formátum előrendelhető.

A számlista a következőképp alakul:

01. Obscenery
02. Paper Machete
03. Negative Space
04. Time & Place
05. Made to Parade
06. Carnavoyeur
07. What the Peephole Say
08. Sicily
09. Emotion Sickness
10. Straight Jacket Fitting

És van még itt borító is az arra kíváncsiaknak. Egy észak-amerikai turnét már bejelentettek, ha lesz európai kör, arról azonnal beszámolunk. (1…2…3… és!)

A zenekar legutóbbi albumáról itt, az öt évvel ezelőtti budapesti koncertről itt írtunk. 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók