Hirdetés
Hirdetés

Június 19-én Comeback Kid az Analog Music Hallban

Heavy Steps című új albumának turnéján tér vissza Budapestre a kanadai hardcore punk Comeback Kid, akik az Analog Music Hallban adnak koncertet június harmadik hétfőjén.

Hirdetés

A több mint húsz éve alakult kanadai zenekar 2004 óta jár vissza hazánkba, ami nem csoda, hiszen mindig a színpadon nyújtják a maximumot, a stílus hazai kedvelői pedig vevők a mondanivalót sem nélkülöző, kompromisszummentes, mégis fogós dalaikra. Első alkalommal a legendás Kultiplexben hallhatták őket a szerencsésebbek, aki pedig azóta lett rajongójuk, most az Analog Music Hallban csípheti el a fiúkat.

A winnipegi ötösfogat akár bele is fáradhatott volna az elmúlt húsz év állandó turnézásaiba, de hetedik stúdióalbumuk olyan friss és lendületes, hogy akár többször egymás után is bármikor végigpörgethető a bő félórás anyag. A 11, átlagosan legfeljebb három perc alatt lezavart dalt tartalmazó anyagon minden ott van, amiért szerethető ez a zenekar, a tömény, már-már metálosan megszólaló gitárriffektől a punkos, d-beates tempókon és a bármikor együtt énekelhető csordavokálokon át a frontember Andrew Neufeld jellegzetes üvöltéseiig, önvizsgáló, őszinte szövegeiig. A mostani koncerten ráadásul különösen nagy energiákra számíthatunk, hiszen a lezárások miatt ez volt a leghosszabb koncertezés nélkül töltött időszak a zenekar életében.

Aki tehát egy vérbeli hardcore punk koncertre vágyik, ahol a folyamatos pogo mellett majdnem ugyanennyiszer lehet egymásba kapaszkodva énekelni, annak mindenképp érdemes ott lennie az Analog Music Hallban június 19-én.

Jegyek és további információk a Live Nation weboldalán! 

Fotó: Jordanne Oletic

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,012KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók