Hirdetés
Hirdetés

Július harmadik hetében ismét AlteRába Feszivál Körmenden

1044_4748_img_1825.JPG

Ebben az évben ünnepli nyolcadik születésnapját a körmendi AlteRába Fesztivál, amelyet a hazai zenészek idén már harmadik alkalommal választottak kedvenc nyári fesztiváljuknak. Ha szeretnél július közepén nyaralni egy jót a Rába partján, egy baráti árfekvésű, magyar zenekarokra koncentráló fesztiválon, mindenképp érdemes tovább olvasnod, ugyanis ma induló játékunkban páros bérletet nyerhetsz az AlteRábára! Bónuszként meg kaptok egy teljes Quimby-koncertet kedvcsinálóként. (Fotó: www.alterabafesztival.hu)

A körmendi Rába Szabaidőcentrumben megrendezett fesztivál idén több látványelemmel, nagyobb színpaddal, délutáni programokkal bővített a korábbiakhoz képest, emellett a már megszokott valódi fesztiválhangulat, családbarát árak, és rengeteg magyar zenekar várható “az ország legnagyobb kerti partiján” a Malacka és a Tahótól a Mátyás Attila Banden át az Anna and the Barbiesig. A teljes programot itt találjátok meg!

Most pedig jöjjön a játék, amelynek első fordulójában három kérdésre várjuk a választ. A második adag kérdés jövő héten érkezik, szokás szerint válaszolhattok fordulónként, vagy a végén egyszerre mind a hat kérdésre. A helyes megfejtők között egy páros bérletet sorsolunk ki az Alterába Fesztiválra. Nem vesszük zokon, ha kedvelitek a rendezvény és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalait, vagy ha ezt a cikket megosztjátok az idővonalatokon!

Az első három kérdés a következő:

1. Melyik évben rendezték meg először az Alterábát?

a. 2010

b. 2006

c. 1999

2. Melyik zenekar lép fel július 13-án este 23:20-tól az Alterába nagyszínpadán?

a. Anna & The Barbies

b. Action

c. Pál Utcai Fiúk 

 

3. Melyik kastély található Körmenden, nem messze a fesztivál területétől?

a. Batthyány-kastély

b. Esterházy-kastély

c. Diósgyőri vár

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk, Lángoló – Alterába-játék megjelölésű e-mailben. Egy hét múlva jön a második forduló! Addig olvassátok el tavalyi interjúnkat a fesztivál főszervezőjével, Hegedűs Lászlóval! Erdemes, már csak azért is, mert az egyik mai kérdésre megtalálható benne a válasz. 

A rendezvényről további információkat a fesztivál honlapján és a Facebook-oldalon találtok!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló