Hirdetés
Hirdetés

Július közepén indul a Dunai Nyári Tábor + Nyerj páros fesztiválbelépőt!

A négynapos Dunai Nyári Tábor elektronikus zenei mikrofesztivált immár negyedik alkalommal rendezik meg július 15. és 18. között Szekszárd és Tolna közelében, a Duna partján, Fajszon a Szent László híd lábánál, a Zarándok szoborcsoport mellett. Továbbá a fesztivál közvetlen szomszédságában található a gyönyörű Gemenci Tájvédelmi Körzet is, ami tovább emeli a rendezvény egyedülálló környezetét.

Hirdetés

A szervezők jóvoltából most két db páros belépőt sorsolunk ki. Mit kell hozzá tenned? Jelöld vissza a fesztivál Facebook-eseményét, és írd meg az üzenőfalra, hogy kivel mennél el szívesen négy felejthetetlen napra a Duna partjára bulizni egyet.

Mire számíthattok zenei téren?

A Táborban a techno, house és ezek stílusirányzatai fogják képviselni magukat. 3 tematikus nappal készülnek a Dunai Nyári Tábor szervezői. Csütörtökön a funkytól a house-on át a technóig vezetik fel a hétvégét, majd ezen stílusokat boncolgatják a következő napokban. Pénteken a deep-techno köré formálják a napot, az éjszakát pedig a Rokoko csapata zárja majd. Szombat és vasárnap egy 16 órás, szünet nélküli utazás veszi kezdetét a break, groove és a minimal house világában az ország legelismertebb előadóművészei által. A fesztivál vége pedig a szervezők elmondása szerint csakis a Táborozókon múlik majd…

A fellépők teljes listáját itt találjátok: dunainyaritabor.hu/line-up

Zenei programok mellett a szervezők készülnek képzőművészeti alkotók kiállításaival és live actjeivel, jógával, strandolási lehetőséggel egy különlegesen szép partszakaszon, eddig sehol nem látott színpadi installációkkal, kiváló hangrendszerrel, hideg italokkal, finom ételekkel, röplabdabajnoksággal, júliusi napsütötte időjárással és egyéb meglepetésekkel.

A fesztivált július 15–18. között tartják meg, 4 napos bérletek már 11 500 Ft-tól elérhetők. A pihentető nyugalmat egy egyedi kialakítású, ingyenesen használható kemping fogja szolgáltatni, közepén a már feljebb említett szoborcsoporttal. A szervezők azonban azokra is gondoltak, akik már kinőttek a közös kempingezésből, vagy inkább az apartmanos, nyaralós megoldások kedvelői. Számukra összegyűjtöttek néhány szálláslehetőséget a környéken, amik autóval 15 percen belül megközelíthetők.

Ingyenes kempingezési lehetőség mellett további apartmanos szálláslehetőségek már 5000 Ft-tól, Tolnáról ingyenes tábortaxival: dunainyaritabor.hu/szallashelyek

A tábor kiemelt médiapartnere Magyarország legnagyobb techno közössége, a The Kids Want Techno Facebook-csoport.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók