Hirdetés

Juicy News – Premieren a MADMIKE új klipje

Lángoló Premier

A budapesti, stoneres, punkos, surfös rockzenét játszó MADMIKE hivatalosan 2018 év vége óta létezik, színre lépésük óta megjelent két lemezük: 2019-ben a 60-as évektől napjainkig tartó hajmeresztő utazásként is titulált Ocean of Sounds és a 2020-ban kiadott egyszerre sötét és ironikus Are you a Dreamer?. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetnek a klipekre és ezzel együtt a vizualitásra, 2019 óta hatot is készítettek, most pedig itt a hetedik, a Confessions of a Madman című, februárban megjelenő lemezről származó Juicy News.

Csatáry Ádám gitáros-énekes a dalról:

„A dal elsősorban az emberi hiszékenységről és naivitásról szól. Egyszerre nevetséges és ijesztő, hogy bárki kitalálhat bármilyen „tényt” és az emberek úgy osztják tovább mintha a valóság lenne. A Juicy News ennek az iróniába áztatott lenyomata, ami az összes konteót a refrénben lévő egyszerű kérdéssel rövidre szeretné zárni. Az őrületet az 1900 évek elején felvett Henry Klauser „Laughing Song” egy részlete teszi teljessé.”

A klipről:

“A Juicy News az utolsó klip a „Confessions of a Madman” február végi megjelenése előtt, így kicsit felborítottuk az imázsvideó rutint. Ezúttal a barátainkat meghívva szerettünk volna egy egysnittes anyagot létrehozni, amihez a Riff biztosította a hangulatos helyszínt. A felvételt – mint ahogy nagyobb részt eddig is – Bikali Sanyira bíztuk.
Azonfelül, hogy a zenekar cameo-zik, a cselekményben több zenész barátunk is feltűnik (Bonilevine, möbius, BMC). A sztori szerint Ádám (gitár, ének) belép a bárba, ahol találkozik a csapos Mikivel (basszusgitár), aki rámutat, hogy milyen furcsa történések zajlanak a hely másik felén: 5G konteóhívők, laposföld-hívő Máté (dob), egy boszorkány és egy szabadnapos unikornis (Tomi – gitár, szinti) jelenléte forgatja fel egy egyszerű sör kikérését. Attól függetlenül, hogy csak lényegében a barátainkkal forgattunk, színészi téren mindenki kihozta magából a maximumot, amiért újfent hálásak vagyunk.”

A klip:

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk