Hirdetés

Joy Rush – Premieren a Pit Of Saron új dala és klipje

Lángoló Premier

A debreceni Pit of Saron még 2020 tavaszán jelentkezett egy karanténklippel, melyet az Everdream című dalukhoz készítettek. Azóta jelentősen lassította a zenekar munkáját a koronavírus, most viszont sikerült elkészíteniük újabb zenés videójukat, amit az előző hármas dalcsokorból, a Joy Rush címre keresztelt nótához forgattak a srácok.

Hirdetés

A dal szövege és a klip képi világa is a közösségi médiák függőséget okozó, túlzott használatáról szól. Emellett is arról, hogy az élet megrendezett, kisebb-nagyobb eseményeit idegen emberek kedvelik, ami egy rövid ideig tartó, hamis boldogság érzetet kelt. Ezek az események nem feltétlenül igazak, őszinték, viszont ömlik rájuk a like. Lényeg, hogy ki kellene nézni a képernyő mögül és meg kellene igazán élni az életet, mielőtt még elmegy mellettünk, miközben a legjobb filtert keressük, egy valójában jelentéktelen fotóhoz.

A 2020-as év nem volt olyan termékeny, mint szerette volna a zenekar, viszont tervekből nincs hiány ebben az évben sem. Készülőben van egy újabb videó is, ami stílusában más lesz, mint amit eddig megszokhattunk a zenekartól. Ezen kívül a négy részben megjelenő album második fele is készül, sőt, ennek egy része már fel is lett véve.

Kommentek

35,647KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
734FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk