Hirdetés
Hirdetés

Jövőre ismét Magyarországon Alice Cooper

alice-cooper.png

Majdnem pontosan húsz évvel legutóbbi budapesti koncertje után jövő nyáron ismét Magyarországra koncertezik Alice Cooper, a 2017-es FEZEN sztárvendégeként. Ha már az Aerosmith búcsúturnéja nem éri el hazánkat, Alice több mint megfelelő alternatíva lehet helyettük azoknak, akik nem akarnak többszáz kilométert utazni egy élő legendáért. További információk a hajtás után.

Aki bármikor is rockzenét hallgatott az elmúlt negyven évben, tehát nagyjából a műfaj feltalálása óta, annak nem kell bemutatni a 2017-es FEZEN elsőként bejelentett sztárfellépőjét, hiszen Alice Cooper valódi ikon a rockzenében, legnagyobb dalai a Poison, a School’s Out, vagy a No More Mr. Nice Guy műfajfüggetlenül ismert slágerek világszerte.

Több mint negyvenéves pályafutása alatt közel hatvanmillió eladott lemezzel a háta mögött húsz év után a jubileumi, húszéves FEZEN fesztiválon tér vissza a magyar közönséghez, 2017. augusztus 3-án. 1997-ben még Fehérvári Zenei Napokként, egy cirkuszi sátorral indult a fesztivál, idén pedig a több mint száz fellépő, köztük közel húsz külföldi sztárzenekar már közel negyvenezer látogatót csábított Székesfehérvárra. Alice természetesen még „csak” az első név a jubileumi fesztivál felhozatalából, így a jövő évi rendezvény is izgalmasnak ígérkezik. 

2017-ben szintén dupla nagyszínpaddal, külföldi és hazai sztárokkal várja a fesztiválozókat augusztus 2. és 5. Között. Alice Cooper érkezésének örömhírére a szervezők elnapolták a ma esti jegyárváltást is! Ma éjfélig még kedvezményes áron lehet beszerezni a jövő évi bérleteket, A szervezők elmondása szerint van még pár ütős név a tarsolyukban, érdemes követni az oldalt, és a jövő évi eseményt!

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló