Hirdetés
Hirdetés

Jövő szombaton ismét Thulsa Doom Fest a KVLTban

methadone_skies.jpg

Május 6-án a KVLT ad otthont Magyarország egyetlen, kifejezetten a sludge, doom és stoner műfajok köré szerveződő klubfesztiváljának. Az idei évben az elszállós, pszichedelikusabb zenekarok kerülnek előtérbe: a rendezvényen olyan zenekarok lépnek színpadra, mint a Methadone Skies, a Pozvakowski, a Band In The Pit, az Enter The Void, és a Her Highness. További tudnivalók a hajtás után. 

Az est főzenekara a Romániából, egészen pontosan Temesvárról érkező, néhol progresszív zenei megoldásokkal is kacérkodó psychedelic stoner banda, a Methadone Skies. A hozzájuk sok tekintetben nagyon hasonló vonalon mozgó, de a műfajt sokkal inkább a progresszió és a noise rock felől közelítő Pozvakowskit nem kell bemutatni a magyar közönségnek: egyedi zenéjüknek és vetítéssel kísért koncertjeiknek köszönhetően már-már fogalommá vált a nevük a hazai színtéren.

A pszichedelikus vonalat fogja erősíteni a dunaújvárosi Band In The Pit is, akik hosszú, monoton elszállásaikkal nem okozhatnak csalódást a műfaj híveinek. A súlyos riffek kedvelőinek sincs okuk azonban a szomorúságra, ismét fellép ugyanis a tavalyi Thulsa Doom Festen bemutatkozott, többek között Dawncore, Nadir, Sepoq és Blood Is Fire tagokból verbuválódott doom/death szupergroup, az Enter The Void, és természetesen a fesztivál állandó szereplője, a primitív, instrumentális doom/sludge/noise jellegű zenében utazó Her Highness is.

Tovább információk az esemény és a Thulsa Doom Booking Facebook-oldalán! 

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló