Hirdetés
Hirdetés

Jövő pénteken Sea of Sorrow Fesztivál a Yukban

arkhe_sea_of_sorrow_cover.jpg

Eseményszámba menő koncert várja az underground stílusok kedvelőit május 12-én, hiszen az este folyamán öt olyan zenekar áll a Yuk színpadára, akik külön-külön is megérdemlik a figyelmet, de együtt végképp különleges zenei utazást ígérnek az arra fogékonyak számára. A Sea of Sorrow Fesztiválról, melynek fellépői az Arkhē, a Perihelion, az Angertea, az Ygfan, és a Reason, bővebben a hajtás után olvashattok. 

Jövő pénteken első ízben rendezik meg a Sea of Sorrow Fesztivált a budapesti Yukban. Az este folyamán öt olyan zenekar lép színpadra, melyek közös nevezője az egyedi zenei világon túl a borús, sötét hangulat, amelyet mind máshonnan közelítenek meg. Színpadra lép a Sear Bliss frontemberének szólóalbumából kiindulva valódi zenekarrá ért, experimentális, eklektikus zenei világú Arkhē, a post-black metalt VHK-hatásokkal ötvöző Perihelion, akiknek első lemezéről itt írtunk, a nagymágocsi, saját definíciója szerint kísérletezős grunge-metalt játszó Angertea, a doom és death metalt posztrock elemekkel vegyítő Ygfan, és a dark metalt játszó Reason.

Az ötzenekaros klubfesztivál kifejezetten baráti árfekvésű jegyárak fejében látogatható, így annak, aki szívesen megnézne egy olyan koncertet, ahol már a kapunyitástól kezdődően saját gondolatok várják a közönséget, érdemes a Fényes Adolf utca felé vennie az irányt május 12-én. A Sea of Sorrow Fesztivál este 19 órakor kezdődik.   

További információk az esemény Facebook-oldalán

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló