Hirdetés

Jövő pénteken Purple Zeppelin Jam a Bakelit Multi Art Centerben

puple_zeppelin_forras_purple_zeppelin_jam.jpg

November 18-án a Led Zeppelin és a Deep Purple rajongóinak érdemes ismét a Soroksári út felé venniük az irányt, hiszen a Cry Free és a Zep Session ismét közös koncertet ad a Bakelit Multi Art Centerben. A klasszikus rockzene rajongói nem is választhatnának jobb programot erre az estére. További tudnivalókért olvass tovább! 

Újra felszáll a bíbor léghajó, és ezúttal az eddigieknél is magasabbra emelkedik! A Cry Free és a Zep Session 5 éve működő fúziója, a Purple Zeppelin Jam 2016. november 18-án pénteken Budapesten, a Bakelit Multi Art Centerben lesz újra látható és hallható. Nem először áll együtt színpadra a két együttes. Az általában Deep Purple számokat játszó Cry Free és a Led Zeppelin dalokat előadó Zep Session már összeszokott improvizációs formációnak számít. A helyszín és a műsor egyaránt grandiózus: a dupla klasszik rock produkció ezúttal a Bakelit Hangár fellépője lesz.

Hazánk két legpatinásabb hard rock emlékzenekara a szokásos kompromisszummentes hitelességgel hozza a 70-es évek legütősebb blues- és rock himnuszait a műfaj kedvelőinek,valamint a zenei ínyencségeket a fanatikusoknak. A háromórás monstre koncert 21 órakor veszi kezdetét a Bakelit Multi Art Centerben.

További információk a koncert Facebook-eseményén, online jegyvásárlás a Bakelit Multi Art Center weboldalán!

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló