Hirdetés

Jövő pénteken élőben is bemutatkozik a Jägermeister Brass Band – Nyerj páros belépőt a bulira!

Végre élőben is bemutatkozik a Jägermeister Brass Band, melynek megszületését a Lángoló Gitárokon végigkövethettétek. Szeptember 18-án, azaz jövő pénteken a Bálnában áll színpadra az izgalmas átdolgozásokat játszó zenekar, a koncertre pedig egy szerencsés olvasónk páros belépőt nyerhet, ha helyesen válaszol egy igen egyszerű kérdésre. Játék a hajtás után!

Nyerj kétszemélyes belépőt az év Jägermeister bulijára! Szeptember 18-án, este 20:30-as kezdéssel a Bálnában egy fergeteges exkluzív koncerten bemutatkozik a Jägermeister Brass Band, a legvagányabb fúvószenekar! A Kelemen Kabátban zenekar is fellép, és megismerheted a Jägermeister két új DJ-jét is, akiknek nevét egyelőre nem áruljuk el.  Az este során számtalan meglepetés vár Rád – ezt a bulit nem hagyhatod ki!

A koncertre egy páros belépőt nyerhettek, amihez nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni a játékban feltett kérdésekre az alábbi űrlapon. Nem kötelező, de megköszönjük, ha ajánljátok a játékot ismerőseiteknek, vagy megosztjátok idővonalatokon a koncert Facebook-eseményét.

További információk a Jägermeister weboldalán, Facebookján, valamint a kapcsolódó Facebook-eseményen!  

Kommentek

37,458KedvelőTetszik
2,899KövetőKövetés
1,060FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló