Hirdetés

Jövő vasárnap Dead Can Dance a Papp László Budapest Sportarénában

Április 7-e óta már zajlik a Dead Can Dance Europa 2022 turnéja, ami május 8-án, jövő vasárnap ér majd Budapestre. A zenekar Facebook-oldalának tanulsága szerint a koncertek nagy érdeklődés mellett zajlanak, több állomás már elővételben is teltházas volt, számos városban kétszer is fellépnek egymást követő napokon, sőt, néhány napja már az Europa 2022 turné októberben induló második szakaszát is bejelentették.

A tavalyi év végén retrospektív sorozatunkban felidéztük a zenekar legfontosabb lemezeit, a kapcsolódó nyereményjátékra rengetegen jelentkeztetek – most pedig itt a ráadás! Ezúttal ismét két páros belépőt sorsolunk ki a Showtime Budapest jóvoltából a Lángoló azon olvasói között, akik szeretnének ott lenni a koncerten, helyesen válaszolnak néhány egyszerű kérdésre, és segítenek nekünk egy kicsit a rendezvény promóciójában. Ezúttal talán kicsit nehezebbek a kérdések, de kis utánajárással ezek is gond nélkül megválaszolhatók. Ezen kívül csak annyit kérünk, hogy osszátok meg ezt a cikket, vagy a kapcsolódó eseményt a Facebook-idővonalatokon, esetleg ajánljátok kommentben a koncertet bárkinek, akit szívesen magatokkal vinnétek! A játék május 3-án, kedden éjfélig tart, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A sorsolás után a beérkezett e-maileket, és a kapcsolódó adatokat töröljük az adatbázisból.

További információk a koncerthez kapcsolódó internetes felületeken! A koncertre jegyek kaphatók az Eventim.hu oldalon és országszerte a Ticket Express jegyirodákban, valamint a zenekar hivatalos oldalán keresztül.

Szöveg: Kovács Attila
Fotók: Dead Can Dance Facebook

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk