Hirdetés
Hirdetés

Jövő héten Zebrahead-koncert lesz az A38-on – Villáminterjú Ali Tabatabaeeval

Augusztus végén érkezett a hír, hogy a kaliforniai származású Zebrahead Budapesten is fellép. A zenekar egy új taggal és új dalokkal érkezik február 19-én az A38-ra, egy már szeptember óta tartó turné keretein belül. Ennek kapcsán sikerült a zenekar egyik énekesének, Ali Tabatabaeenak pár kérdést feltennünk.

Hirdetés

Voltatok már valaha ilyen hosszú turnén?

Ó, egészen biztosan. Majdnem nyolc hétig turnéztunk egyhuzamban, aztán visszajöttün pár napra, aztán megint turnéra mentünk újabb nyolc hétre. A turnézások sokkal kimerítőbbek voltak régebben.

Ez az első turné a tagcsere óta. Észleltetek bármilyen változást a közönségben?

Azt hiszem az emberek nagyon izgatottak, hogy nem csak Adriannel láthatnak minket, meg amiatt is, hogy újra mehetnek koncertre, szóval az energia őrületes volt mióta újra turnézni kezdtünk. Mi tényleg ebből az energiából táplálkozunk és ez nagyszerű. Én nem mondanám, hogy bármi változás történt volna, mert a rajongóink mindig azért jönnek, hogy egy jót szórakozzanak, de úgy érzem, hogy ez mostanában exponenciálisan megsokszorozódott.

Milyen volt először Magyarországon játszani?

Csodálatos volt. Az ország gyönyörű, az emberek pedig nagyon befogadóak. Remekül éreztük magunkat a városnézésen, aztán lehetőségünk volt játszani a magyar rajongóink előtt. Alig vártuk, hogy visszatérjünk.

Nem fogtok olyan sok időt eltölteni itt Magyarországon, hiszen másnap Prágában fogtok játszani. Ha egy kicsit tovább maradnátok, mit látogatnátok meg szívesen?

Igen, sajnos ezúttal rögtön a koncert után elutazunk, de én mindig is el akartam menni a Széchenyi fürdőbe. Láttam róla képeket, és rendkívüli.

Mit fogtok csinálni a turné után?

Bármikor, amikor nincs turné, szeretünk stúdióba vonulni és új dalokon dolgozni. Ezt másfél hónapig fogjuk csinálni, aztán újabb koncertek következnek.

Van olyan hely, ahol még nem játszottatok, de szeretnétek?

Ó, igen. Szeretnénk elmenni Dél-Amerikába, és ott játszani néhány koncertet. Még sosem voltunk ott, mint zenekar és ez mindenképpen egy bakancslistás tétel mindannyiunk számára.

Jegyek még kaphatók!

Ugyanez angolul:

Next week Zebrahead concert at A38 – Interview with Ali Tabatabaee

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók