Hirdetés
Hirdetés

Jövő héten érkezhet Dave Grohl thrash metal lemeze

Úgy tűnik nem csak egyszeri fellángolás volt a tegnapi hírünkben bemutatott metáldal, amit elvileg a Foo Fighters ad elő, de a friss hír alapján nem vagyunk benne biztosak, hogy Dave Grohlon kívül bárki is részt vett volna a projektben.

Az van ugyanis, hogy Grohl úgy tervezi, hogy a Studio 666 film bemutatója mellé egy komplett Dream Widow-lemez is érkezik. Ez az a zenekar ugye, ami a filmben is feltűnik a zenéjével, mint akik kvázi megátkozták a stúdiót, ahol a Foo Fighters dolgozik. Grohl végig egyes szám első személyben beszél a dologról, szóval simán elképzelhető, hogy az egészet egyedül rögzítette. A képessége megvan rá.

Grohl azt mondta a Dream Widow-ról, hogy az ihletet leginkább a nyolcvanas évek thrash metal zenekariból, valamint olyan csapatokból merítette, mint a Trouble, a Corrosion of Conformity és a Kyuss. Azt is elmondta, hogy lesz egy Lacrimus dei Ebrius című dal is, ami egy 13 perces, instrumentális metáleposz, ami négy vagy öt különböző szvitből áll, hol akusztikus, hol thrash-es témákkal, amiket a rendező kérésére szedett össze rég elfekvő témákból.

Ez a dal elég jó, szóval várjuk a többit:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,857KedvelőTetszik
3,021KövetőKövetés
2,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók