Hirdetés

Jönnek csodák – Premieren Takáts Eszter új dala

Nagy kedvencünk, Takáts Eszter dalszerző/énekes lemezeit és dalait szeretjük rendre megosztani, és most, hogy vadonatúj számmal állt elő, meglepődve láttuk, hogy ilyet utoljára még 2020-ban kaptunk tőle, tavaly pedig egy MoJazzter közreműködést, de sebaj, ez az új dal megnyugtatóan Eszteres, így reméljük, hogy a beígért új album hamarosan összeáll. Addig is, a Jönnek csodák kapcsán átadjuk neki a szót:

A pandémia alatt kezdtem el az elmúlt években megírni szólólemezem dalait, amik egy új világot nyitottak meg bennem, de aztán sok hétköznapi dolog elvitte az időt és energiát az album teljes megalkotásától, míg az elmúlt hónapokban kezdtek megszületni azok a dalok, amik a valódi gerincét adják, ettől pedig kezd kiteljesedni a kép.

A Jönnek csodák a tisztán csorduló és kitartó hittel vállalt érzelmek dimenziója, az igaz szerelem felvállalása, amiben a legszebben oldódhatunk, és ehhez társul majd a lemez többi dalai is, mint egy megvalósult szerelmi történet, rendkívüli kapcsolódás, mely meghozza a békét, egyensúlyt és gyógyírt.

Segítségemre volt a megvalósításban Bácskay Péter hangmérnök, és az új dalok hallhatóak lesznek majd koncerteken is szólóban, duóban, és néhány opus a MoJazzterrel is, zalai zenekarommal, akikkel szintén dolgozunk egy kislemezen, párhuzamosan a szólóalbummal.

Ez időben több, harmóniával kapcsolatos új együttműködésem is született.  Ezen a téren kiemelkedő, és nagy öröm számomra, hogy együtt dolgozhatom „Tamás mágussal, és médiummal”, aki Zalában praktizál, és amellett, hogy nekem is segít megtartani a folyamatos egyensúlyt a művészi nyitottság, az ihlet adta lebegés, és a hétköznapi formák között, meditációs zenék készítésére kért fel, amiket tud alkalmazni a gyógyítások során, így evégett én is részt vehetek mások gyógyulásában is.

2022.április 23.-24.-én lesz Szentkozmadombján egy Harmónia Fesztivál a Nemzeti Művelődési Intézet és Magyar Falu program által, melyet magam szervezek, s ahol a gyógyításon (energetikai kezelés, meseterápia) kívül lesz Zoord együttes, Heinczinger Mika, Nemes Levente, Lovas András hangterapeuta, és helybeliek által tartott tánc-foglalkozások is.

A dal:

Szöveg, zene: Takáts Eszter

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk