Hirdetés

Jön a szülinapi Warp20-díszdoboz!

Mint arról korábban már írtunk, idén ünnepli huszadik születésnapját a legendás Warp Records, az elmúlt negyed század minden kétséget kizáróan egyik legfontosabb, megkerülhetetlen lemezkiadója. Emiatt idén egy csomó mindennel örül magának és elmúlt húsz évének a Warp, többek között hamarosan megjelenik az a 20 számot tartalmazó retrospektív válogatás, minek tartalmáért a kiadót alapító Steve Beckett mellett a nagyközönség felel. Díszdobozba csomagolva, telerakva minden jóval.

Egészen pontosan szeptember 25-től lesz fizikailag is elérhető az limitált példányszámú, exkluzív kialakítású box set, amibe a Warp legénysége egy rakás csupa kuriózumnak számító dolgot pakolt. Egyebek mellett lesz a dobozban egy 192 oldalas könyv, egy rakás fotóval és benne az elmúlt két évtized teljes Warp-katalógusával, egy dupla lemezes válogatás, rajta Warp-művészek 20 korábbi, a kiadónál megjelent számból készített 20 vadonatúj feldolgozása, 3 darab tíz inches bakelit, rajta eddig kiadatlan és ritkaság számba menő felvételekkel a Boards of Canada, az Autechre, a Broadcast és egyebek munkásságából, valamint 2 szintén tíz inches lemez híres Warp-zenék loopjaival. Sőt, ezzel még mindig nincs vége, mert a doboz ráadásképpen egy Osymyso által készített különös, egy órás mixet is tartalmaz majd, amit a kollázsairól, mash-upjairól elhíresült művész az elmúlt 20 év legendás Warp zenéinek részleteiből, hangmintáiból készített. Emellett a box set természetesen tartalmazza majd azt a válogatást is, aminek 20 számából tízet a társalapító Steve Beckett, tízet pedig a Warp20.net szavazói állítottak össze a kiadó elmúlt két évtizedének terméséből, és amihez egy kiskönyv is tartozik majd, benne a szavazók által az oldalra írt emlékekkel, véleményekkel.

Az exkluzív kialakítású doboz előrendelhető a Bleep.com oldalon, ami már csak azért is érdekes, mert aki július ötödike előtt adja le rendelését, az 15% kedvezményt kap az árból.

A Warp20.net szavazói egyébként a következő tíz számra adták le a legtöbb voksot a hónapokig tartó szavazás során, úgyhogy a retrospektív dupla korong egyik felén ezek a számok szerepelnek majd:

01. Aphex Twin – Windowlicker
02. Boards of Canada – Roygbiv
03. Squarepusher – My Red Hot Car
04. Battles – Atlas
05. LFO – LFO (Leeds Warehouse Mix)
06. Plaid – Eyen
07. Luke Vibert – I Love Acid
08. Autechre – Gantz Graf
09. Jimmy Edgar – I Wanna Be Your STD
10. Clark – Herzog

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A modern katonadalok az internet szürreális bugyrába visznek

A cél minden országban ugyanaz, vagyis a háborút úgy beállítani, mintha az egy hazafias, csodálatos dolog lenne.
00:03:16

Itt az új AC/DC-videó, ami olyan lett, mint

Vajon milyen lehet egy új AC/DC-klip 2020-ban?

E-sportokhoz fejlesztett sportórát a Garmin

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis minek?

Fellépést sürgetnek a streaming oldalakon a rasszista dalok ellen

A BBC szerint a szolgáltatók nem lépnek fel kellőképpen az antiszemita, fehér felsőbbrendűséget hirdető és gyűlöletkeltő zenék ellen.