Hirdetés

Jön az új Voivod- Immolation- Crowbar- Napalm Death-lemez, mindről van dal is

Jó, a Napalm Death nem nagylemez, csak egy 29 perces EP, de ez már majdnem nagylemez. A Resentment Is Always Seismic – A Final Throw Of Throes című anyagon lévő dalok a legutóbbi nagylemezzel együtt készültek, és a saját szerzemények mellett lesz egy Bad Brains- és egy Slab!-feldolgozás is. Ez itt alább saját:

Aztán jön az új Immolation-lemez is Acts Of God címmel. Az amerikai death metal zenekar pár napja még az előző albumhoz adott ki klipet, de most itt is van egy ízelítő az új lemezről, videóval, olyan death metalosan:

Érkezik az új Voivod-lemez is, ami a beharangozó kislemez alapján eléggé voivodos lesz, meglepő módon. Talán kicsit több most benne a prog rock, de elég jó így is. A kanadaiak lemezének címe az, hogy Synchro Anarchy, az új klipnek pedig az, hogy Planet Eaters.

És végül lesz új Crowbar is Zero And Below címmel, amiről a legendásnak is nevezhető New Orleans-i sludge metal zenekar most a Chemical Godz című dalt mutatta be videóval, amiben azt láthatjuk, hogy a drog az rossz. A lemezen egyébként sok sabbath-os téma lesz, azt mondta Kirk Windstein főnök.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk