Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Jön az új NOFX-lemez, itt egy dal róla az Avenged Sevenfold közreműködésével

Nagy lendülettel indult neki 2021-nek az NOFX, úgy gondolták kiadnak egy dupla lemezt. Aztán mégsem adnak ki duplát, hanem csak egy szimplát, ezért a lemez címe is az lett, hogy Single Album (mert ugye Double Album lett volna, ha dupla lemez lett volna).

Hirdetés

Hogy mi lesz ez a lemez, egyelőre nem teljesen tiszta. Kezdve onnan, hogy csak tíz dal lesz rajta, ami NOFX-mértékkel mérve inkább egy kislemez, de maximum is csak egy EP (igaz, a nyitódal elvoleg egyből hatperces). Aztán itt van az első dal róla, a Linewleum, ami annyira nem is új, hiszen Fat Mike ábrándozását mondja el, aki nem érti, hogyan lett a Linoleum című számuk a legnagyobb NOFX-sláger, és miért ezt dolgozták fel egy csomóan. A klip is ezeknek a feldolgozásoknak állít emléket:

Szóval fogalmunk sincs milyen lesz a többi szám, ezért inkább idetesszük Fat Mike elmélkedését a régi slágerükről, és erről az új verzióról:

I have no idea why “Linoleum” is THE NOFX song that is covered by so many bands while other NOFX songs get hardly any attention. “Linoleum” wasn’t a single, it had no video, it got no radio play, and most importantly, it didn’t even have a chorus!!! All popular songs have choruses! WTF! So, One night I stayed up till 4:00 am checking out all the different versions on YouTube. Watching hundreds of bands from over 28 countries (mostly Indonesia) doing “Linoleum” was a humbling experience for me. So I decided to write a song that was a shout out to all those people that learned those four chords and remembered the non-rhyming lyrics. Then I asked the biggest of all the bands (Avenged Sevenfold) to play some leads on the song. Then M Shadows suggested we do a video together. Then I figured I should put all of the bands in the video. Well, I couldn’t fit all the bands, but I picked a bunch of cool ones! A song about not playing a song that’s not a hit song with a video about other bands covering the song! This is why I love punk rock writing punk songs. Rules out the door!

A lemez február 26-án jelenik meg.

Kommentek

35,691KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
738FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk