Jön a Twitch előadóknak is hasznos új eszköze

Hívj meg sztárvendégeket a Twitch streamedbe! A felület Guest Star nevű eszközével nemsokára akár öt vendég is becsatlakozhat a közvetítésedbe, asztali alkalmazásból és mobilról egyaránt. A meghívottak egy Zoom-ablakokra emlékeztető panelekből álló felületre léphetnek majd be, ahol maximálisan a beszélgetésé lesz a főszerep – így ugyanis nem jut hely a szokásos közvetítéseknek, például játékoknak vagy egyéb videóknak.

Azzal, hogy a Twitch a streamelt tartalmakról a beszélgetésben résztvevőkre irányítja a figyelmet, az egyre népszerűbbé váló Just Chatting közösséget/tartalomtípust szeretné támogatni. Az ebben a kategóriában közzétett videók nézettsége és bevétele már most rohamosan növekszik, az elmúlt két év során a duplájára nőtt. Az új eszköz különösen hasznos lesz azoknak, akik elsősorban nem gaming videók streamelésére használják a felületet, hanem együttműködésekre, zenélésre, podcastozásra, interjúzásra vagy épp a követőikkel való kapcsolattartásra.

A Twitch korábban is lehetővé tette, hogy harmadik feles alkalmazások segítségével meghívjunk vendégeket a streamünkbe. A Guest Star lehetővé teszi, hogy ezt nemsokára kényelmesebben és maximális biztonságban tehessük meg. Jelenleg tesztelik az eszközt, várhatóan az év végére teszik minden felhasználó számára elérhetővé.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk