Jön a Tiger King második évada

A Netflix bejelentette, hogy az első évad sikere után folytatódik a Tiger King, a szürreális dokusorozat, amelyben tulajdonképpen minden szereplő különböző mértékben őrült, és a tigrisek járnak a legrosszabbul. Az első évad a koronavírus miatti lezárások kezdetén jött ki, és hatalmas sikere lett, kicsit olyan volt, mintha sokan a Tiger Kinggel szabadultak volna ki a jelenből vagy léptek volna át egy még hihetetlenebb világba.

Nem sokat lehet tudni a folytatásról, a Netflix még azt sem árulta el, hogy mikor mutatja be, és előzetes sincs, csak maga a tény, hogy jön, és egy ígéret, hogy még nagyobb lesz az őrület, mint az első évadban, és még idén meg lehet nézni.

Tiger King: Murder, Mayhem And Madness – Kritika a Tigrisvilágról

Az első évad ugye ott ér véget, hogy Joe Exotic börtönbe kerül, azóta pedig jöttek hírek arról, hogy Donald Trumptól kért kegyelmet, és mivel nagy támogatója volt az elnöknek, aminek rendszeresen hangot is adott, olyannyira biztosra vette, hogy kiengedik, hogy már limuzint is állíttatott a börtönhöz, hogy legyen mivel hazamennie. Hogy erre fókuszál majd a folytatás, vagy a nagymacskákra, azt egyelőre nem tudni.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés