Hirdetés

Jól tolta a Zsolti?

Volt az Indára felkerült tegnap esti választási videók között egy igen rövid, ám annál érdekesebb felvétel. Tizenhét másodperc csupán, viszont kiderült belőle, hogy a Fidelitas választási örömünnepén, a Narancs bulin, Magyarország fő-fő lemezlovasa, Jeszenszky Zsolt, a DJ Szövetség elnöke zenélt, aki egyébként a MAHASZ munkatársa is egyben. Furcsa, szinte már perverz érdeklődést ébresztett bennünk ez a videó.

Isten bizony nem akarjuk most az forszírozni, hogy vajon jó ötlet volt-e a fiatal fideszesek részéről azt az embert felkérni, akinek már csak neve hallatán is általában heves anyázásba, tolvajozásba és önfeledt gúnyolódásba kezd a legtöbb fórumon a hozzászólók jelentős része. Nem akarjuk hozzájuk hasonlóan a dj-vizsgát, a MAHASZ-nak jogosítás címen fizetendő pénzeket, a dj-ket is érintő VPOP-razziákat, az elmúlt évek egyik legviccesebb publicisztikáját, vagy akár csak a DJ Szövetség puszta létét és tagjainak kilétét elemezgetni, pláne egy ilyen a szép hétfő délelőttön. És még csak az sem különösebben érdekel minket most, hogy vajon Jeszenszky Zsolt elég felelősségteljes dj-e ahhoz, hogy egy ilyen történelmi esemény megünnepléséhez húzza a talpalávalót.

Egy dolog foglalkoztat csak bennünket jelenleg, és őszintén bízunk benne, hogy erre azért megkapjuk a választ a drága olvasóktól, miután a buliból hazaérve remélhetőleg ma délre azért már összeszedik magukat.

Szóval: jól tolta a Zsolti?

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló