Hirdetés
Hirdetés

John Petrucci dedikálás a Dream Theater-koncert délutánján

john_petrucci.jpg

Május 10-én az idén 25 éves, klasszikus Images and Words albumot felelevenítő turnéjával érkezik Budapestre a Dream Theater. Ahogy tegnap már írtunk erről, a rendezvényt új helyszínen, a Tüskecsarnokban rendezik meg. A jövő szerda a koncertet megelőzően egy másik érdekes programot is tartogat a zenekar kedvelőinek és természetesen a gitárfanatikusoknak, ugyanis John Petrucci aznap délután 14 órától dedikál a hamarosan megnyíló Hangszerarzenál Budapest hangszerüzletben, ahol rengeteg nyitási akció is várja a látogatókat. Ráadásul itt, a Lángolón is nyerhetsz, ha részt veszel a ma induló Mesa Boogie-játékunkban!

Érdemes játszani, hiszen a dedikálás alkalmából a Mesa Boogie hazai forgalmazója felajánlott három ajándékcsomagot, benne Mesa Boogie-sapkával, pólóval a Lángoló Gitárok olvasóinak, melyeket azok között fogunk kisorsolni, akik helyesen válaszolnak az adott fordulóban feltett kérdésünkre. Nem árt, ha ismered a Mesa Boogie termékeit, de kis utánajárással az összes kérdésünk megválaszolható.

Az első forduló kérdése a következő: 

Hol található a Mesa Boogie központja?

             a. Gutenstetten, Németország

             b. Tokió, Japán

             c. Petaluma, Kalifornia

A kérdések megválaszolásához nyújthat némi segítséget, ha felkeresitek ezt az oldalt!

Az első forduló megfejtését május 8-án, hétfőn délig várjuk „Lángoló – Mesa Boogie játék” tárgyú levélben a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. Közvetlenül utána sorsolunk, eredményt hirdetünk, illetve a nyertest a szokásos módon e-maiben értesítjük. Minden fordulóban egy nyertest sorsolunk, a második kérdés a jövő héten érkezik. 

És természetesen ne felejtsétek el: jövő szerdán 14 órától John Petrucci dedikál Budapesten, a Hangszerarzenál Budapest hangszerboltban. Aki ellátogat az eseményre, annak bizonyára nagy élmény lesz találkozni a gitárossal. Az eseményen Petrucci saját signature modelljéről, a Mesa Boogie JP-2c erősítőről is megtudhattok mindent.

További információk a rendezvényről az esemény Facebook-oldalán

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló