Hirdetés

John Bush újra az Anthraxben

Nemrég kezdődött egy új szappanopera a metálvilágban. Illetve nem is kezdődött, csak folytatódott, mert az Anthrax már azóta folyamatosan balhézik (és nem zenél), mióta évekkel ezelőtt Joey Belladonna eredeti énekes jól kipicsázta John Bush-t egy reunion-turné erejéig, aki persze ezután vissza sem ment. A zenekarnak így keresni kellett egy új énekest, meg is találták Dan Nelson személyében, áradoztak róla milyen faszagyerek, még egy lemezt is felvettek, amiről letörlik Nelson éneksávjait, merthogy már ő sincs a csapatban..

Pár hete az Anthrax közleményben tudatta a világgal, hogy a srác kilépett, mert állandóan beteg volt, és egy rakás koncertet le kellett miatta mondani. Erre Nelson is kiadott egy közleményt, hogy márpedig ő sohasem volt beteg, minden hazugság, amit a négy zenész állít, ő készen állt a melóra, a többiek szarakodtak, és mondták le a bulikat.

Az lett az egészből, hogy az angliai Sonicsphere fesztiválon John Bush lépett ismét a mikrofonhoz, de persze szigorúan csak erre az egy bulira, semmi többre, hangoztatták. Hogy az egész valószínűleg csak színjáték volt Bush visszakerülése érdekében, azt mi sem mutatja jobban, hogy a fellépés óta Scott Ian gitáros nem képes másról sem beszélni, mint hogy csak erre a pillanatra várt, nincs más út az Anthrax számára, csak John Bush stb. stb. stb.

Egyelőre az énekes nem nyilatkozott, meg hivatalos közlemény sincs, úgyhogy várunk.

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.