Hirdetés
Hirdetés

Jöhetnek a Soundgarden utolsó felvételei

A Soundgarden még élő tagjai és a 2017-ben öngyilkos lett Chris Cornell frontember özvegye, Vicky Cornell rendezték régóta húzódó jogi vitájukat, és kiadják a zenekar utolsó felvételeit.

Hirdetés

Mi is írtunk róla, hogy 2019-ben Vicky Cornell pert indított a zenekar megmaradt tagjai és menedzsere ellen több kiadatlan Soundgarden-dal jogai miatt, azt állítva, hogy a számok „több százezer dolláros” jogdíjra jogosítják fel. Az ügy végül 2021 elején rendeződött, mivel a bíró úgy határozott, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a zenekar túlélő tagjai visszatartanák a jogdíjat a Cornell családjától.

Vicky Cornell egy másik pert is indított a bíróságon a zenekar ellen, miután megpróbálták kivásárolni néhai férje zenekarában lévő részesedését egy általa „nevetségesen alacsonynak” nevezett áron, miközben a zenekar 2021-ben őt is bíróság elé vitte, azt állítva, hogy kizárta őket a Soundgarden hivatalos közösségi fiókjaiból.

Most a zenekar és Cornell közös nyilatkozatából kiderül, hogy rendezték vitájukat, és peren kívüli békés megoldásra jutottak. Hozzátették:

„A megbékélés egy új együttműködést jelent a két fél között, amely lehetővé teszi, hogy a Soundgarden-rajongók szerte a világon hallhassák az utolsó dalokat, amelyeken a zenekar és Chris dolgoztak.”

Hogy ez mikor lesz, arról nincs információ.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók