Hirdetés
Hirdetés

Jó trükk – Kint a Bárány feat. Bokodi Bálint bemutatkozó dalpremier

A Kint a Bárány egy 2016-ban alakult zenekar. A tagok Zalaszentgrótról és Zalaegerszegről verbuválódtak össze, és számos más metálcsapatban bizonyítottak már. Négy év alatt a zenészek szépen összeszoktak már, az énekesi poszt azonban még kiadó. Jelenleg húsz kész dal vár feléneklésre.

Hirdetés

A zenekar a klasszikus metálfelállásban játszik. A doboknál Horváth Norbert, a basszusgitárnál Farkas Gábor, a két szólógitárnál pedig Varga Krisztián és Simon Balázs tolja a saját szerzeményeket. Simon a szövegek megírására gyermekkori jó barátját, a színészként dolgozó Máté P. Gábort kérte meg. Jelenleg a „Jó trükk” című számuk van stúdiókész állapotban, melynek eléneklésére a zenész-énektanárt, Bokodi Bálintot (Lost Continent) kérték fel. A hangfelvétel Bánházi Gábor Zengőkert stúdiójában került rögzítésre. A dalhoz egy karaoke videóklip is készült, amely a zenekar első nyilvános bemutatkozása.

„A Jó trükk című nóta a fajsúlyosabb számaink egyike. Tartalmában hűen tükrözi mindazt a küzdelmet, amit mindannyian megéltünk. Ki tudsz-e törni abból a világból, ahova születtél? Van-e mód a továbbhaladásra, amikor ellenérdekelt erők gátolják az utadat? A dal leképezése a társadalmunkban meglévő valós problémáknak, és a kiutat magunknak kell megtalálni”

– mondta Máté P. Gábor, a zenekar szövegírója.

Az új dalok megvalósításán jelenleg további vendégénekesek közreműködésével dolgozik a csapat.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók