Hirdetés

JitterBug Full Metal Jacket – Új USB-s zajszűrőt dobott piacra az Audioquest

A Lángolón egyszer már említettük az Audioquest JitterBug nevű kis eszközét, mikor leteszteltük az amerikai cég Dragonfly sorozatához tartozó USB-s DAC-jait. A kis elektromoszaj-szűrő kütyünek most kijött egy fémmel borított, továbbfejlesztett változata, amiről a lentieket írta a sajtóanyag.

Pendrive méretű hifi erősítő – Leteszteltük az Audioquest Dragonfly sorozatát

Az AudioQuest JitterBug FMJ (Full Metal Jacket) USB 2.0 zajszűrő kettős diszkrét zaj disszipációs áramköröket használ a rádiófrekvenciás zajok és rezonanciák csökkentésére, amelyek minden digitális elektronika velejárói. A gyártó szerint ennek eredményeképpen javul és sokkal meggyőzőbbé válik a tér, a zenék és a párbeszédek hangzása pedig nagyobb élményt nyújt.

A JitterBug FMJ árnyékolt fémházzal rendelkezik a külső zajok elleni védelem érdekében. A mellékelt kis USB-gumiajtó tökéletes arra az esetre, ha a JitterBug FMJ USB-kimeneti portja nincs használatban, vagy ha az elsővel párhuzamosan egy második JitterBugot is használ az ember, mert még inkább megakadályozza, hogy a magas frekvenciájú zajok miatt az audiojel szennyezetté váljon.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
845FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk