Hirdetés

Játékosság és misztikum – Itt egy dal a Korai Electric debütáló LP-jéről, és jön egy Korai-könyv is

Lángoló Premier

Három éve jött ki a kultikus Korai Öröm egyik zenekarrá erősödő oldalhajtása, a Korai Trancemission vinyl-debütálása, írtunk róla kritikát, kapott egy dalpremiert, és készült egy interjú is Kilián Zoltán basszusgitáros-alapítóval. Az immáron harmincéves Korai Öröm és az ötéves Korai Trancemission tagjaiból álló Korai Electric cím nélküli LP debütálásával (amit szintén a Budapest Vinyl adott most ki) követi az alaptradíciókat, így erősen trance-be hajló folyamatzenéjében a szintetizátorterek, a gépies dob és basszus mellet a gitár, a doromb, a fuyara és a khöömei difonikus (azaz kéthangú) ének mintegy belső utazásként ázsiai, berber, spanyol és indiai tájakra repít…

A zenekar tagjai: Borosi Gábor – szintetizátor, Csányi Viktor – dobgép, Domokos Tibor – szintetizátor, Kilián Zoltán – basszusgitár, Kovács Andor – gitár, Paizs Miklós – doromb, fuyara, khöömei ének. Borító: Rőczei György

Az LP 300 limitált példányban jelenik meg. Rendelés.

És ha már megjelenés, akkor azt is eláruljuk, hogy Színpadon a Korai Öröm címmel egy könyv is megjelenik a zenekar első 30 évéről, 380 oldalon, 130 színes és 240 fekete-fehér illusztrációval gazdagítva.

Megszámlálhatatlan szív energiája került ebbe a történetbe, amely végigjárja a Korai Öröm kiszámíthatatlan és elkerülhetetlen fordulatokkal, lehetetlen kalandokkal teli három évtizedes pályáját. Ugyan regényes fordulatok sem hiányoznak a műből, mégsem irodalmi alkotás készült, hanem egy sztorikban bővelkedő, a kronológiát és a tárgyszerű információkat sem mellőző összeállítás.

Az interaktivitás jegyében a könyv olvasói egy közel kétórás Best of Korai válogatást is végighallgathanak, akár olvasás közben. Innen lehet megrendelni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk