Hirdetés
Hirdetés

Játék az egész – Premieren az Anna and the Barbies legújabb klipje

Újra együtt zenélt a Light Session stúdiójában az Anna and the Barbies, aminek eredményeként megérkezett a Játék az egész című daluk akusztikus átdolgozása és klipje. A dal egyik legpozitívabb üzenete az életigenlés, a szeretet és a szerelem. A különleges felvételről és a dalról a zenekar énekes-dalszerzője, Pásztor Anna mesélt.

,,Olyan jó ez a csend idebent, csak a saját világodban ne légy idegen! Isten se tudja, hol a fent, hol a lent, olyan jó ez a csend idebent”- ez az egyik legszebb idézete a dalnak, a szíve, a közepe, ami az egyik legfontosabb mondanivalója is egyben. Megpróbál rámutatni arra, hogy az élet egy gyönyörűséges játék, mert ezt néha elfelejtjük. Ennek a játéknak az irányítóközpontja a lelkünk, ami belül van, egy óriási, nyugodt, szépséges csend, amiben, ha az ember egyedül érzi magát, akkor valami nincs szépen berendezve a lelkében. Ha pedig a csend nyugtató, mint egy csodálatos oázis, akkor onnan bármilyen játékot tudunk irányítani, amit életnek hívunk.

Az élet attól függően, hogy játszuk olyan, mint egy hullámvasút. Mi döntjük el, hogy a vidámparkban mire ülünk föl. Van, aki azt választja, hogy repüljön, szédüljön, sikítson. Van, aki a gyerek dodzsemben érzi magát a legjobban, nyugiban. Vagy éppen választhatjuk az elvarázsolt kastélyt is, ahol millióféleképpen éljük meg az életet. Erről szól a dal, hogy ki mit választ: a magasságok félelmetesek, a mélységek még inkább, de az élet színe, szaga, íze, a mindenségben rejlik. Az egyik legpozitívabb üzenete a dalnak az életigenlés, a szeretet, a szerelem. A refrén is ennek alapján épül fel. ,,mondd kinek vessek ágyat, pitét kinek süssek lágyat, ha már nem szeretsz, ha már velem nem lehetsz? Mondd csak kinek higgyem el, hogy egyszer minden gondunk elfogy, s túl nagy is a tét, hogy csak játék az egész… „. Ebben az óriási izgalmas játékban társaink is vannak, szeretteink, szerelmeink. Nélkülük lehet, hogy megvan a belső gyönyörű békénk, de, ha ők nem lennének kevésbé lenne izgalmas.

Ez a pozitív üzenet a refrénben jön vissza, hogy egy gyönyörű társasjáték ez az egész. Ez a második dal a Light Session stúdiójából, a felvételt Gresicki Tamás készítette. Kerényi Virág elképesztő színkavalkádú ruhájában képzeltem el ezt az életigenlő, pozitív dalt, picit, mint egy dél-amerikai vagy brazil karnevál.

Izgalmas még zenei szempontból, hogy a zenekar itt is egy akusztikus feldolgozással készült, ami merőben más, mint amit koncerteken szoktunk játszani. Sokkal finomabb, érzékletesebb, sokkal csiklandósabb, sok-sok puha akusztikus hangszer. Ez esetbe is, ami a zenének a lelkét adja, hogy együtt játszottuk föl. Egy helyen, egyszerre készült a videó és vele párhuzamosan egyszerre vettük föl az összes sávot, javítás és kozmetikázás nélkül. Ez egy a lelkünkből kiemelt gyönyörű darab nektek.

Hirdetés

És íme a klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók