Hirdetés
Hirdetés

Jampecek a Parkban – Hungaria-koncertlemez jelent meg LP-n

A főleg régi koncert- és meg nem jelent stúdiófelvételekre szakosodott Moiras Records elsősorban vinylen jelenteti meg a hazai hard-, progresszív- és folrock élet alapvetésit. Legutóbb a Mini dupla LP-je, és a Santa Diver friss anyaga jött ki – mert néha újdonságokat is bevállalnak, ha illeszkedik a kiadói profilba –, most pedig egy hiánypótló Hungaria koncertfelvétel 1980-ból, Rock and Roll Koncert az Ifiparkban címmel.

Hirdetés

A legendás zenekar legnépszerűbb, rock and roll korszakát nyitotta 1980 májusában, a Budai Ifjúsági Parkban. A rendkívül sikeres koncerten az első saját slágerek – mint például a Csókkirály, a Dzsungel Rock vagy a Meghalok, ha rám nézel – mellett rock and roll sztenderdeket is játszottak Little Richardtól, Elvistől vagy éppen Chuck Berrytől. A Csak egy lépés című lemezvégi ráadásszám az első közös Novai-Fenyő szerzemény volt, és dobozban maradt demófelvételként maradt ránk.

A 700 példányban limitált kiadvány 2024. május 24-én jelenik meg a koncert évfordulóján. Megvásárolható az ismert lemezboltokban, illetve rendelés emailen: moiras@somoskiado.hu

A Hungaria egyébként június 1-én ad koncertet a Puskás Arénában Most vagy címmel.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,996KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók