James Bondnak hamarosan a marketingesekkel gyűlik meg a baja

Miután újra eltolták a világjárvány miatt a James Bond: Nincs idő meghalni című film bemutatóját, a film marketingpartnerei kezdenek türelmetlenek lenni. A jelenlegi tervek szerint a 25. James Bond film október 8-án jelenik meg, vagyis az eredeti, 2020 április bemutatóhoz képest másfél éves késéssel láthatja a közönség.

Ez pedig nagyon rossz hír azoknak a cégeknek, akik valószínűleg iszonyú sokat fizettek a termékelhelyzésért. Ugye hagyományosan James Bondnak mindig a legmenőbb, és legújabb kütyüi és kiegészítői vannak, mind nagyon exkluzív, lehetőleg drága is. Úgy tudni, hogy a filmben olyan márkák szerették volna először megmutatni az eredeti tervek szerint akkor még meg sem jelenő termékeiket, mint az Adidas, az Omega, a Bollinger pezsgő, de akinek igazán fájó lehet egy több mint egy éves csúszás az valószínűleg a HMD Global. Ők ugyanis most egy olyan Nokia telefonnal szerepelnek majd a filmben, ami ha nem is elavult, de nem egy friss darab. A Nokia 8.3 5G verziója lett volna a legmodernebb darab benne, és úgy tudni, hogy egy Nokia 7.2 is feltűnik benne, ami 2019-es.

A Sun szerint lehet, hogy néhány jelenetet újra kell majd venni, vagy nagyon figyelmesen kell rajtuk ezt-azt szerkeszteni és módosítani. Mondjuk kicserélni az egyik szereplő kezében a telefont egy valamivel újabbra. Vagy lecserélni a cipőjét, esetleg az óráját.

Viszont állítólag feltűnik majd benne egy Nokia 3310-es is, ami a 2000-es években jelent meg először, és azt legalább nem kell cserélni.

És nem lepődnénk meg, ha végül az mentené meg a világot azzal, hogy napokig nem merül le, vagy hogy be lehet vele törni a főgonosz fejét.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés