Hirdetés

Izgalmas új mobiltelefon a láthatáron

A Nothing márka nem csak amiatt izgalmas, mert hát nem egy szokványos névválasztás, hogy valaki a semmiről nevezi el azt, amit el szeretne adni. Inkább amiatt érdekes, mert az egész mögött Carl Pei áll, a OnePlus társalapítója. És most érkezik az első Nothing telefon is.

Ugye a OnePlus volt sokáig az a telefon, ami arról híresült el, hogy ár/érték arányban nehezen verhető, és csak a szerencsések juthattak hozzá, mert nem gyártottak belőle túl sokat. Mindezt még tetézte az is, hogy az Apple vagy akár az androidos gyártókkal ellentétben a OnePlus nemhogy elnézte, de egyenesen bátorította a hozzá értő vásárlóit, hogy nyugodtan matassanak a rendszerben, szabják teljesen személyre, és használják, ahogy szeretnék, ettől pedig a OnePlus egyfajta életérzés lett. Aztán elmúlt, és Pei is otthagyta a céget, majd előrukkolt az első eszközükkel, egy kifejezetten menő fülhallgatóval, amit mi is kipróbáltunk.

Mit tud egy fülhallgató, aminek a neve az, hogy Nothing?

Viszont most a Nothing bejelentette, hogy július 12-én egy telefont mutatnak be. A neve nem túl kreatívan, de annál szórakoztatóbb módon az, hogy

The Nothing Phone 1

Nyilván senki nem a név jelentése alapján vesz telefont, de annyit lehet eddig tudni, hogy a az Android 11 kiegészül a Nothing OS launcherrel, és hogy ugyanúgy átlátszó megjelenést kap, mint a fülhallgató, a hátuljára pedig világító csíkok kerülnek. Ennél azért izgalmasabb és lényegesebb infó, hogy Snapdragon processzorral fut majd.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,056KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk