Hirdetés
Hirdetés

A tinderes randizás rejtelmeiről – Premieren ivan4sure új dala

Lángoló Premier

Valentin-naphoz időzítve most lát majd napvilágot ivan4sure következő kislemezes dala, a Tinder Date.

„Eredetileg egy lassabb verziót szerettem volna belőle, viszont mostanában úgy érzem, hogy másfajta hangzásvilágokra is megnyíltam, így a produceremmel, Donáth Áronnal egy frissebb, mégis műfajon belüli dalon kísérleteztüNk. Az új irányvonal felfedezése után megváltozott a szám  perspektívája, aminek nagyon örülök. A dal egyébként egy szuper grafikával érkezik, ami vizuálisan jelképezi azt a pillanatot, amikor pillangókkal a hasadban ülsz és várod, hogy megismerj egy igazán különleges valakit.”

Hirdetés

Prokopp Attiláról, azaz az ivan4sure zenei projekt mögött álló talányos figuráról azt kell tudni, hogy a húszas évei elején jár, valamint hogy mérhetetlen szabadságvággyal, daccal, komplex világképpel és sziporkázó alkotásvággyal van tele. Zenei orientációja már gyerekkorában jelen volt: már egészen fiatalon állandó szereplője lett a tehetségkutatóknak, első type beat-jét 13 évesen írta angolul, jelenleg magánének tagozaton tanul, jövő ősszel pedig az Egyesült Királyságot veszi célba, ahol ifjú zenei producerként kezdi meg tanulmányait. Első dala, a when i take a bath 2019 augusztusában látott napvilágot, és a megjelenés napján az iTunes magyar toplistájának 19. helyén landolt. Első EP-jét tavaszra lehet várni, ami az itthon még korai korszakát élő bedroom pop/indie pop színtérbe nyújt betekintést.

A Tinder Date-ről:

A Tinder Date egy régóta élő koncepció volt a fejemben, lassan már egy éve agyaltam a dalötleten. A szám nem egy konkrét személyről szól, hanem sorra veszi a több éve tartó „tinderes” életem tapasztalatait; nagyrészt jó élményeim vannak az online ismerkedéssel kapcsolatban, viszont gyakran látom, hogy sokaknak megfelelési kényszere van az egész folyamat által.

A dal céljáról:

Legutóbb a Laundry Days dalomnál éreztem azt, hogy ez a track tényleg lehetne „sláger”. Nagyon szerettem a megírását, az egész munkafolyamatot, illetve azt, hogy szókimondóra sikerült a szövege. Szóval a legjobbakat kívánom magamnak és a csapatomnak, szerintem szuper lett!

Arról, hogy miért ez az új kislemez:

Ez a szám mutatja be leginkább az EP-n szereplő, még meg nem jelent dalok hangulatvilágát. Nem mellesleg új dolgokkal is kísérleteztem: például először lett felhasználva általam feljátszott zongoraanyag a készítés során, és külön vokálozom is benne.

Az EP-ről:

Az EP véglegesítése a hetekben kezdődik meg, ami egy közösségi kampány révén valósul meg, ezért nagyon hálás vagyok a közönségemnek. A végeredményt illetően én nagyon elégedett vagyok már most, alig várom már, hogy a kezemben foghassam a fizikális kiadványok egyikét.

A dal:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók