Hirdetés

Itthon is lehet társat keresni a Facebookon

Akinek fogalma sincs mit kezdjen magával a hétvégén, mert egészen egyszerűen nincs kivel, annak jó hír lehet, hogy Magyarországon is elérhető a facebook társkereső szolgáltatása. A teendő annyi, hogy ki kell választani kilenc előnyös fotót, válaszolni kell néhány kérdésre, és végig kell gondolni, hogy az elmúlt időszakban milyen vállalhatatlan dolgokat lájkolt valaki, mert utóbbi két paraméter alapján fog jelölteket ajánlgatni az algoritmus.

Az ismerősök között nem keres, de nincs minden veszve, van olyan funkció, ami segít abban, hogy az ismerősi körből is rátalálhasson valakire a romantika. Amiatt sem kell aggódni, hogy az egész ismerősi körrel közli az alkalmazás, hogy társat keres egy felhasználó, és az oldalra is kiposztolja a regisztrációt, hogy aztán a gimis matektanár és az előző munkahely főnöke is lájkolhassa az eseményt, a Facebook nem küld sem értesítést másoknak, és nem tesz közzé semmit a regisztrációról.

Fotó: Facebook

A társkereső olyan funkciókkal rendelkezik, mint:

Történetek: A felhasználók Instagram vagy Facebook Story-k megosztásán keresztül mutassák be magukat a többi felhasználónak. Ez sem lesz nyilvános az ismerősök előtt.

Titkos kedvenc: Ha a facebookos vagy instagramos ismerősök között van olyan, aki tetszik, akkor meg lehet jelölni Secret Crish-nak. A megjelölt fél csak akkor szerezhet tudomást a jelölésről, ha ő maga is társat keres a Facebookon,  és ő is Secret Crush-ként jelölte meg ugyanazt a felhasználót.  Azért lassan a testtel, maximum kilenc felhasználót lehet megjelölni. Az algoritmus nem kínál fel senkit potenciális randevúpartnernek, senkinek a bejelölését sem sugallja. Ha két felhasználó nem jelölte egymást kölcsönösen, nem szereznek tudomást arról, hogy a másik fél bejelölte őket.

Közös események és csoportok: A hasonló érdeklődésű körű felhasználók felkutatását teszi lehetővé, ha a felhasználó megosztja a Facebook fiókjában szereplő események és csoportok listáját. Ezen a felületen például meg lehet nézni, hogy regisztrált-e olyan személy, aki ugyan annak a csoportnak a tagja, ahol mi is regisztráltunk.

Videós randi: Ha megvan a kezdeti érdeklődés, videochatet is indíthatnak egymással a közös chaten elérhető videóikonon keresztül. Ha az egyik fél videóhívást kezdeményez, a másik félnek is jóvá kell hagynia azt, mielőtt a hívás létrejön a két fél között.

Fotó: Facebook

Felkészültek arra is, hogy nem mindenki fogadja majd jól a visszautasítást, ezért felületén a felhasználók szükség esetén jelenteni és blokkolni is tudják az őket esetleg zaklató felhasználókat, megakadályozva, hogy fényképeket, linkeket vagy videókat küldjenek nekik kéretlenül.

A Facebook Társkeresőhöz frissíteni kell a telefonon az alkalmazást, és mint általában a szerelemben, itt is türelmesnek kell lenni, ugyanis az új szolgáltatást fokozatosan aktiválják majd a felhasználók iOS-es és androidos telefonjain futó Facebook alkalmazásban.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,005KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk