Hirdetés
Hirdetés

Itt van két új dal a Carbovaristól

2.jpgJövő év elején jelenteti meg a Coral Flower című nagylemezét a budapesti Carbovaris zenekar, amiről most itt van két új dal. A Sand and Dust kicsit olyan, mint egy újkori Foals-szám félig Brian Molko, félig Brandon Flowers énekével, az Automatic/Pragmatic pedig néhol a White Lies illetve a Hurts hatásait hordozza magán. Az együttes december 12-én tartja a lemezbemutató koncertjét az A38-on a Biebers, a Battery Band és az osztrák Streaming Satellites társaságában. Ráadásul a bulira vásárolt elővételes jegyért bónuszba jár a mostani két dal digitális kiadása is. A hajtás után megmutatjuk a Sand and Dust és az Automatic/Pragmatic című számokat, amikhez a Carbovaris küldött egy rövid leírást, fölösleges zenekari hasonlítgatásoktól mentesen. (fotó: Hencz Péter)

Sand and Dust

„Egymás után emeled a tornyokat, kezd kimagasodni a homokvár a föld színéről. Amikor elkészül, büszkén nézed, amit építettél a saját kezeddel. Mind ez a Károlyi Kert homokozójában történt és ahogy hátrébb léptünk, a gyerekek másodpercek alatt szétkapták. És ez valahol így is volt jól, mert a homokvárat a pillanatnak építed. Benne van az is, hogy utána szétrombolod. Ez kicsit benne van ebben a számban is: magabiztosan épül, és amikor készen van, tátott szájjal hallgatod, ahogy magával ragad; végül mégis visszazuhan oda, ahonnan indult, és egyszerűen homokká válik.”

Automatic/Pragmatic

„Az Automatic/Pragmatic egy egyszerű számötletből indulva nagy utat tett meg a végleges állapotig. Érdemes lenne megmutatni a kezdeti állapotot is nektek, hogy lássátok milyen folyamatokon esett át a dal. Talán ez a szám is mutatja, milyen új dolgokat várhattok tőlünk a nagylemezen.”

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló