Hirdetés
Hirdetés

Itt egy laza, rádióbarát dal a Cloud 9+-tól

cloud33_ff_jpg_kicsi-1.jpg

Új dallal jelentkezett a Cloud 9+. A Scars című szám hozza a zenekartól már megszokott hangzást, ám kissé mégis kilóg a sorból, mivel jóval lazább, rádióbarátabb vonalon mozog. A zenekar március 4-én mutatja majd be a The Next Step című második lemezét. A koncert az Akvárium NagyHalljában lesz majd. Alább bemutatjuk a dal szöveges videóját, illetve némi információ is van hozzá a zenekartól. Szivák Zsolttal és Tóth Bercivel beszéltünk az új anyagról és a lemezbemutatóról.

A Scars más, mint az eddigi számok, ugyanis kicsit elrugaszkodtunk a dubstep-es, drum and bass-es vonaltól, így egy lightosabb dal született. Kilóg az eddigi sorból, nem éppen a megszokott vonal, de szeretünk kísérletezni, és nagyon szeretjük a dalt – ahogyan az új lemezt is.

– mondja Szivák Zsolt az új dalról, amihez Tóth Berci ezt teszi hozzá:

A Scars az új lemez előfutára, valóban más, mint amiket eddig csináltunk, valamivel poposabb, de ettől függetlenül persze nem tisztán poplemezre kell számítani, az alapvető stílusjegyeinket természetesen nem felejtettük el. A dal abból a szempontból is különleges, hogy a hozzá tartozó klipet a befagyott Balaton jegén forgattuk a Studio-X csapatával.

Az új lemezről Szivák:

Az albumot a héten fejezzük be, több featuring is lesz rajta, együtt dolgoztunk például MC Fedora-val, Kemonnal (Irie Maffia) és Jabin Petivel is. Az első lemezhez hasonlóan a The Next Step is elég változatos lesz, igen színes skálán mozog a metáltól a dubstepig.

A lemezbemutatóról pedig ezt mondja Tóth:

Közel van már a március 4, és tényleg nagyon várjuk a bulit. Az összes szám megszólal majd az Akváriumban az új lemezről, extra fénnyel, extra látvánnyal, extra vendégekkel készülünk, és eléggé fogynak a jegyek, szóval érdemes időben kapcsolni.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló