Hirdetés

Itt az Ocho Macho új nagylemeze, a De Puta Madre

Május 12-én jelenik meg a skás-reggae-s, latinos-funkos-punkos Ocho Macho harmadik lemeze, a De Puta Madre, viszont a Lángoló Gitárokon már meg lehet hallgatni akár most. Lemezpremier és némi infó alább.

“Madridban hallottuk zenész barátainktól, hogy bármi, ami finom volt, vagy tetszett nekik, ezt a kifejezést használták” – indokolja a vitriolos címválasztást az Ocho Macho frontembere, Kirchknopf Gergő. “Ez adott ötletet ahhoz, hogy ezzel a refrénnel világítsunk rá a cinikusra sikeredett címadó dalban a jelenlegi hazai közéletre, közhangulatra. Úgy érezzük, hogy zenészként sok embert érintünk meg, ezért felelősségünknek érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy mi zajlik hazánkban. Ennek megfelelően jó húzós, porzós koncertdal lett belőle” – teszi hozzá a szombathelyi zenekar frontembere.

Érdekesség, hogy a zenekar budapesti, Park-koncertjének napján (2014. május 15.) megjelenő De Puta Madre lemezzel egy időben jelenik meg a zenekar tíz éves fennállásáról megemlékező könyv Ocho Camino címmel, amely a zenekar első tíz esztendejéről mesél, rengeteg fotóval. A könyv megvásárolható lesz a CD-vel összecsomagolva és anélkül is.

A lemezről így beszél Kirchknopf: “Ez a lemez, attól lett más, mint a korábbiak, mert még tavaly nyáron a rengeteg koncert között, tele napsütéssel rögzítettük az ötleteket. A fesztiválokon, koncerteken született ötleteket telefonra mentettük, majd később felhasználtuk. Ettől függetlenül vannak érettebb, komolyabb dalok is – ez, azt gondolom így, a harmadik nagylemez magasságában teljesen normális fejlődési fázis egy zenekar életében. Ezenkívül végre lehetőségünk is volt egy külső füllel, producerrel dolgozni, aki nagyon jó hatással volt ránk és a felvételekre.”

És akkor a lemez (csak be kell regisztrálni a Deezerre):

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló