Hirdetés
Hirdetés

Itt a TNT Titkos üzenete. Swingben.

cremedelapop.jpg

A Lángolón már többször premierező Créme de la Pop 2013-as alakulásakor arra vállalkozott, hogy az 1930-as évek francia swing stílusával ötvözi a ’90-es évek legnépszerűbb magyar dalait. Most a TNT Titkos üzenet című slágerére esett a választásuk, amihez a Postamúzeumban forgattak klipet.

A dal címéből következett, hogy valamilyen távközlési formát szerettünk volna megjeleníteni a klipben. Mivel műfajilag tekintve régiesek vagyunk, így régi fajta eszközöket szemeltünk ki a megvalósításhoz. A Postamúzeum ideális helyszínnek bizonyult, és Kisfaludy Júliának köszönhetően nagyon hamar el tudtuk kezdeni a forgatási munkálatokat. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt a helyszínen, ráadásul interaktív része is van a kiállításnak, amit maximálisan ki tudtunk használni, úgyhogy igen jó hangulatban telt a forgatás minden pillanata.

– árulta el Kertész Csaba, aki amúgy a Maszkura és a Tücsökraj gitárosa is.

A Gál Csaba Boogie (ének), Kertész Csaba (gitár, vokál, banjo), Kövér Kristóf (gitár, vokál), Boros Gábor (bőgő) és Földesi Attila (washboard) felállású csapat mellett a mostani feldolgozásban: Csobot Adél is szerepel, akit a közönség az X-Faktor harmadik szériájából ismerhet, többek között arról is, hogy sok swingdalt adott elő.

Adéllal régóta ismerjük egymást. Nagyon jó énekesnőnek tartjuk, és igazi rokonlélek. Érzi ösztönösen, miről is szól ez a műfaj. Közös produkciót is tervezünk vele, július 7-én pedig fellép velünk a Kobuci kertes koncertünkön is.

Itt a klip:

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló